Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » HelsinkiMissio sai tunnustuksen vuoden 2015 varainhankintateosta

HelsinkiMissio

HelsinkiMissio sai tunnustuksen vuoden 2015 varainhankintateosta

Tiedote.
Julkaistu: 15.09.2015 klo 16:00
Julkaisija: HelsinkiMissio

Yleishyödyllisten yhteisöjen yhteistyöverkosto Vastuullinen Lahjoittaminen ry (VaLa) jakoi tunnustusta suomalaiselle varainhankinnalle. VaLa Awards -tilaisuudessa 15.9. palkittiin vuoden varainhankintatekona HelsinkiMission Älä jätä ihmistä yksin –kampanja.

Vuoden varainhankintateko

HelsinkiMission taistelu yksinäisyyttä vastaan sai huomiota ja kiitosta upeasta kampanjoinnista. Perusteluissa todetaan, että vuoden 2014 aikana onnistuttiin herättämään ihmisiä niin perinteisen kuin sosiaalisen median kautta. Yksinäisyyden yhteiskunnalle aiheuttamaa ongelmaa tehtiin tunnetuksi muun muassa vahvoilla sloganeilla: Yksinäisyys on tappavampaa kuin ylipaino.

Hoitokodista yöpaidassaan talvipäivänä harhailemaan lähteneen 'Eilan' koskettava tarina onnistuttiin välittämään suurelle yleisölle. Kampanjan filmiä Youtubessa on katsottu lähes 150 000 kertaa. Kertalahjoituksia kampanja keräsi liki 120 000 euroa ja sekä kuukausilahjoittajien että vapaaehtoisten rekrytoinnissa onnistuttiin hienosti.

VaLa Awards on osa kansainvälistä varainhankkijoiden palkitsemiskulttuuria. HelsinkiMission kampanja on Global Awards 2015 -finalistien joukossa kategoriassa 'Innovative Fundraising Campaign'. Voittajat selviävät lokakuussa Hollannissa pidettävässä International Fundraising Congressissa, joka kokoaa yhteen lähes tuhat varainhankkijaa 60 maasta.

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Kristiina Backberg p. 044 733 1544, kristiina.backberg@helsinkimissio.fi,

twitter: @KrisBackberg

helsinkimissio.fi

Älä jätä ihmistä yksin -filmi You Tubessa http://bit.ly/1iJg4DX

Älä jätä ihmistä yksin -kampanjan sivu: http://yksin.helsinkimissio.fi/

Liitetiedostot

HelsinkiMissio on sosiaalialan järjestö, joka toimii seniorityön, nuorten kriisityön, lapsiperheiden ja erityisryhmien parissa. Järjestö haastaa kaikki suomalaiset toimimaan unohdettujen puolesta - yksinäisyyttä vastaan. Järjestö toimii noin 100 työntekijän ja 700 vapaaehtoisen voimin. Sen toimintaa rahoittavat yksityislahjoittajat, yritykset, säätiöt, Helsingin kaupunki sekä Raha-automaattiyhdistys.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs