Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Helsingin yliopiston uuteen kirjastoon ainutlaatuinen infojärjestelmä Tellabs Foundationin lahjoituksella

Tellabs Oy

Helsingin yliopiston uuteen kirjastoon ainutlaatuinen infojärjestelmä Tellabs Foundationin lahjoituksella

Tiedote.
Julkaistu: 01.11.2011 klo 07:16
Julkaisija: Tellabs Oy

Tietoliikennejärjestelmiä kehittävän Tellabsin säätiö Tellabs Foundation on lahjoittanut 50 000 US-dollaria elektronisen infojärjestelmän hankkimiseen Helsingin yliopiston uuden Kaisa-talon kirjastoon. Vuonna 2012 Helsingin ydinkeskustaan Kaisaniemeen avattavaan uuteen tiedekirjastoon hankittava infojärjestelmä palvelee 22 000 opiskelijaa, 1 000 opettajaa ja tutkijaa sekä suurta joukkoa avoimen yliopiston opiskelijoita. Uudesta kirjastosta tulee Suomen suurin tieteellinen yliopistokirjasto.

“Tellabs Foundationin lahjoituksen avulla hankittava infojärjestelmä on kirjaston sydän. Kirjaston tiedotus ja tilavaraukset tehdään reaaliaikaisesti järjestelmällä”, sanoo professori Kaisa Sinikara, Helsingin yliopiston ylikirjastonhoitaja. “Järjestelmä tulee tarpeeseen, sillä vuodessa Kaisa-talon kirjastossa asioi yli miljoona kävijää, ja lainoja tehdään yli 2,5 miljoonaa.”

"Olemme iloisia voidessamme tukea Helsingin yliopiston uuden kirjaston käyttäjiä palvelevan uusinta teknologiaa olevan järjestelmän hankintaa”, sanoo Markku Ellilä, Tellabs Oy:n toimitusjohtaja. ”Suomen suurin ja uudenaikaisin tieteellinen yliopistokirjasto luo erinomaisen oppimisympäristön internet-aikakauden opiskelijoille.”

Espoossa ja Oulussa toimivan Tellabs Oy:n lahjoitus on osa laajaa Tellabsin kansainvälisen organisaation kattavaa hyväntekeväisyysohjelmaa. Yhtiö perusti vuonna 1997 Tellabs Foundationin, joka investoi koulutukseen, terveydenhoitoon ja ympäristönsuojeluun. Tellabsin aikaisemmat lahjoitukset Suomessa kohdistuivat Metropolia Ammattikorkeakoulun virtuaalisen tietoliikenneverkon uudenaikaistamiseen ja Teknillisen korkeakoulun tietoliikennelaboratorion laitehankintoihin.

 

Tellabs auttaa asiakkaita menestymään luomalla uutta mobiili-internetissä. Siksi 43 maailman 50 suurimmasta tietoliikenneoperaattorista on valinnut mobile-, optical-, business- ja services-ratkaisumme. Autamme asiakkaitamme tuomalla lisää liikevaihtoa, vähentämällä kustannuksia ja optimoimalla verkkoratkaisuja. Tellabs (Nasdaq: TLAB) on osa NASDAQ Global Select Market ja Ocean Tomo 300™ Patent -indeksiä. Lisäksi Tellabs on listattu S&P 500:ssa sekä useissa yhteiskuntavastuuindekseissä kuten mm. Maplecroft Climate Innovation Index, FTSE4Good- ja eight KLD -indeksit. Tellabs Oy:llä on Suomessa noin 500 työntekijää ja toimipisteet Espoossa ja Oulussa. Tellabsilla on ISO 9001:2000, ISO 14001 ja TL 9000 -sertifikaatit, ja Tellabs Oy on mukana WWF:n Green Office -verkostossa. Tellabs ja ovat Tellabsin rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. www.tellabs.com ja www.tellabs.fi. LISÄTIETOJA: Pia Eerikäinen, (09) 4131 3355, pia.eerikainen@tellabs.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs