Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Golfturnaus lasten syöpähoitojen kehittämisen tueksi – turnauksen isäntänä Saku Koivu

Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö

Golfturnaus lasten syöpähoitojen kehittämisen tueksi – turnauksen isäntänä Saku Koivu

Tiedote.
Julkaistu: 12.08.2016 klo 08:45
Julkaisija: Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö

 

Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö järjestää toistamiseen suositun hyväntekeväisyysgolfturnauksen säätiön hallituksen jäsenen Saku Koivun johdolla. Tiistaina 16.8.2016 Turun Ruissalossa pelattavan turnauksen tarkoituksena on kerätä varoja lasten syöpähoitojen kehitykseen. 

Lasten syöpäsairauksien hoito Suomessa on pysynyt länsimaiden kärkikastissa. Resurssipula kuitenkin uhkaa hoitojen kehitystä ja lisääntyneen seurannan vaatimusta. Aamu Säätiö tekee systemaattisesti ja pitkäjänteisesti työtä lasten syöpähoitojen tason turvaamiseksi.

Saku Koivu on ottanut isännöidäkseen Aamu Golf -hyväntekeväisyysturnauksen jo toisena vuotena peräkkäin. Hän on myös itse käynyt läpi syöpään sairastumisen ja siitä parantumisen, hyvien hoitojen avulla. Syöpäsairaiden lasten auttaminen on Koivulle erityisen tärkeää, sillä syöpään sairastuminen on lapselle koko elämän mullistava asia. Lapsi on mitä suurin sankari taistellessaan sairastumistaan vastaan.

-       Olemme kutsuneet mukaan tahoja, jotka haluavat edesauttaa lasten syöpähoitojen kehitystä. Olemme erittäin kiitollisia osallistumisista, sillä työmme vaatii mahdollisimman monen tukea, Koivu sanoo.

Aamu Säätiön uusi Rauhanjulistus-video kertoo lapsen tarinan koskettavalla tavalla. Se korostaa lapsen omaa sankaruutta, mutta myös sitä, että me voimme yhdessä riisua syövän aseista. Paras hoito on tärkeä askel terveeseen aikuisuuteen. Videon voi katsoa tästä linkistä.

Lehdistöinfo järjestetään tiistaina 16.8. klo 8.30–9.00 Aura Golfissa, Ruissalon puistotie 536, Turku. Samalla on mahdollista esittää kysymyksiä Saku Koivulle säätiöön ja golfturnaukseen liittyen.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen lehdistöinfoon 15.8. klo 10 mennessä:

Asiamies Laura Paasio

laura.paasio@aamusaatio.fi

 

Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö – www.aamusaatio.fi

Aura Golf, Turku – www.auragolf.fi

Liitetiedostot

Aamu on puolueeton ja voittoa tavoittelematon kansallinen säätiö. Haluamme taata syöpään sairastuneille suomalaislapsille kansainvälisestikin tarkasteltuna parhaan mahdollisen hoidon ja täyden elämän. Keräämme varoja auttaaksemme häntä, jonka elämänlanka on ohuen ohut. Aamun varat kohdennetaan suomalaisten syöpää sairastavien lasten hoidon kehitykseen. www.aamusaatio.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs