Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Facebookissa päätetään, montako rakettia huomenna ammutaan: Turkulaiset innoissaan Martinexin sinisestä ilotulituksesta

Facebookissa päätetään, montako rakettia huomenna ammutaan: Turkulaiset innoissaan Martinexin sinisestä ilotulituksesta

Tiedote.
Julkaistu: 25.10.2012 klo 12:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Turun Silakkamarkkinoilla nähdään huomenna 26.10. kello 19 ainutlaatuinen sininen ilotulitus. Martinexin ilotulitus juhlistaa Sinisiä ajatuksia -kampanjaa, jolla kerätään varoja SOS-Lapsikylälle.

Turkulaiset ovat saaneet Facebookissa päättää, montako rakettia ilotulituksessa ammutaan, sillä jokaista kymmentä osallistujaa kohti ammutaan yksi raketti. Nyt osallistujia tapahtumaan on jo lähes 3 000 eli tiedossa on upea ilotulitus. Ilotulitus ammutaan Samppalinnanmäeltä.

– Meidän tietääksemme tämä on ensimmäinen yleisötilaisuudessa järjestetty sininen ilotulitus. Toivomme, että mahdollisimman moni tulisi paikalle, sillä haluamme näin ilahduttaa kaikkia turkulaisia perheitä, sanoo Martinexin tuoteryhmäjohtaja Jenni Jalava

Sinisiä ajatuksia on Martinexin ja SOS-Lapsikylän yhteinen, hyvää tekevä kampanja. Mauri Kunnaksen tytär Jenna Kunnas on suunnitellut Sinisiä ajatuksia -tuoteperheen, jonka myynnistä huomattava osa lahjoitetaan SOS-Lapsikylän toimintaan.

 

Kerro Sininen ajatus

– Keräämme Silakkamarkkinoiden teltassamme hyvää tekeviä Sinisiä ajatuksia, joita voimme käyttää myös tuotepakkauksissa ja painotuotteissa. Kuka tahansa voi kirjoittaa oman positiivisen ajatuksensa paperille ja osallistua näin Sinisiä ajatuksia -tuotteiden arvontaan, Jalava kertoo.

Sinisiä ajatuksia -tuotteita, kuten astioita, leluja ja tekstiilejä, on myynnissä myös Silakkamarkkinoilla Sinisiä ajatuksia -teltassa, joka on avoinna koko tapahtuman ajan Läntisellä Rantakadulla, Teatterisillan lähellä. Myös SOS-Lapsikylän edustajat ovat perjantaina kello 15–18 markkinoilla kertomassa omasta toiminnastaan.

 

Sinisiä ajatuksia -kampanjaan voi osallistua kertomalla oman Sinisen ajatuksensa Facebookissa www.facebook.com/sinisiaajatuksia.


Lisätiedot:

Martinexin tuoteryhmäjohtaja Jenni Jalava, puh. 02 436 6813, jennim@martinex.fi

 

Sinisiä ajatuksia -tuoteperheen kuvapyynnöt:

Pirkko Soininen OS/G Viestintä, puh 0400 630075, pirkko.soininen@osg.fi

 

Liitetiedostot

Martinex on raisiolainen perheyritys. Vuonna 1986 perustettu Martinex toimii lahja- ja taloustavaroiden sekä leikkikalujen valmistajana ja tukkuliikkeenä. Martinex kustantaa ja valmistaa lauta- ja korttipelejä, muun muassa Afrikan Tähteä, Pekka-pelikortteja ja Muumipeliä. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös Muumi-tuotteet, Mauri Kunnas -tuotteet, Viiru ja Pesonen -tuotteet ja Peliko-pelit. Martinex työllistää noin 40 ihmistä. Vientiä on Pohjoismaihin, Englantiin ja Japaniin.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs