Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Esperi Care laajentaa toimintaansa Hämeessä

Vanaja Capital Oy

Esperi Care laajentaa toimintaansa Hämeessä

Tiedote.
Julkaistu: 11.12.2015 klo 13:30
Julkaisija: Vanaja Capital Oy

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy jatkaa yritysostoja hankkimalla MielenRuokaa Oy:n koko osakekannan omistukseensa. Aini Alkku, Juha Harilo ja Vanaja Capital Oy ovat myyneet Hämeenlinnassa toimivan mielenterveyskuntoutuksen palvelukokonaisuuden, jonka liikevaihto on 1,6 miljoonaa euroa ja jossa on henkilöstöä 30. Toiminta kattaa tehostetun palveluasumisen Villa Ilovuoressa ja kuntouttavan palveluasumisen Ilonakodissa.

”Hyvästä yrityksestä on haikeaa luopua, mutta tämän kaupan mahdollisti arvomaailmojen kohtaaminen” toteaa yrittäjä Aini Alkku.

”Halusimme että MielenRuokaa saa vahvat ja osaavat resurssit taakseen voidakseen menestyä jatkossakin kovenevassa kilpailussa.” toteaa toimitusjohtajana jatkava Juha Harilo.

”2014 alkanut yhteistyömme yhtiön kanssa jäi suunniteltua lyhyemmäksi. Toimitila- ja laajennusinvestointi, jossa olimme osarahoittajana, on vienyt yhtiön niin hyvään kasvuun, että alan suuret toimijat kiinnostuivat yrityksestä johtaen tähän yrityskauppaan” iloitsee toimitusjohtaja Juha Jekunen Vanaja Capital Oy:stä.

”Esperi jatkaa kasvustrategiaansa. Tällä yritysostolla Esperin palvelutarjonta Hämeenlinnassa laajenee myös mielenterveyskuntoutukseen” sanoo Esperi Care Oy:n toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni

Valtakunnallinen Esperi Care -konserni tarjoaa kodinomaisia asumispalveluja asiakkaiden muuttuviin elämäntilanteisiin. Kehitämme uusia, entistä monimuotoisempia asumisen ja tuen malleja ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä vammaisille. Teemme yhteistyötä yli 150 kunnan kanssa ja meillä on 3 500 asukaspaikkaa ympäri Suomea. Työllistämme 4 000 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 130 miljoonaa euroa. Esperi Care -konsernin omistajia ovat Capman, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Etera ja henkilöstö. www.esperi.fi

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni, Esperi Care Oy
marja.aarnio-isohanni@esperi.fi, p. 0400 - 694 340

Toimitusjohtaja Juha Harilo, MielenRuokaa Oy,
juha.harilo@mielenruokaa.fi, p. 040-41 31 802

Vanaja Capital Oy rahoittaa Hämeenlinnan työssäkäyntialueella uusia, kasvavia sekä sukupolvenvaihdos- tai omistusjärjestelyvaiheessa olevia yrityksiä. Linnan Kehitys Oy on yksi Vanaja Capital Oy:n omistajista ja hoitaa Vanaja Capital Oy:n viestinnän.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs