Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Elämä Lapselle -konsertissa pureudutaan lasten ja nuorten henkiseen hyvinvointiin

Lastenklinikoiden Kummit ry

Elämä Lapselle -konsertissa pureudutaan lasten ja nuorten henkiseen hyvinvointiin

Tiedote.
Julkaistu: 27.08.2014 klo 09:15
Julkaisija: Lastenklinikoiden Kummit ry

Elämä Lapselle -konsertti Hartwall Arenalla 17.9. kello 19–22.

2014 Elämä Lapselle -konsertin teemana on lasten ja nuorten henkinen hyvinvointi, jonka ympärille merkittävä osa konserttisisällöistä rakennetaan – mielenterveysasiaa nostetaan kattavasti esille mm. potilastarinoiden ja tietoiskujen avulla. ”Elli” nivoutuu siten myös osaksi koko Kummit-vuoden teemaa.

Ensimmäinen Puhdas Elämä Lapselle -konsertti järjestettiin Olympiastadionilla vuonna 1995, jolloin esiintyjälistalta löytyivät aikansa huiput: Neon 2, Anna Hanski, Tommi Läntinen, Riki Sorsa, Katri Helena, Essi Wuorela, Kaija Koo, Joel Hallikainen, Movetron, Taikapeili, Aki Sirkesalo, Kirka sekä tietysti joukko MM-kultaa voittaneita Leijonia. Meininki on pysynyt vuosien varrella mainiona, mutta artistinimet ovat 20:nnen konsertin koittaessa pitkälti muuttuneet – tämän vuoden ”Elliä” Hartwall Arenalla tähdittävät mm. Jenni Vartiainen, Haloo Helsinki!, Anna Abreu, Karri Koira, JVG, Isac Elliot, Mikael Gabriel, Benjamin, Pete Parkkonen, Aurora, Jannika B, Kliff ja Robin.

Elämä Lapselle -pressitilaisuus järjestetään konserttipäivänä 17.9. Hartwall Arenan Platinum-ravintolassa kello 18 alkaen. Akkreditoitumispyynnöt 15.9. mennessä: matti.valli@kummit.fi

Elämä Lapselle -kampanjan suurin arvo on avun tuottaminen lapsipotilaille Suomessa.  Sen kautta on jo vuosia parannettu merkittävästi lapsipotilaiden hoito-olosuhteita, kun tukea on ohjattu niin lastenklinikoiden laitehankintoihin, potilasviihtyvyyteen, lastentautien tutkimukseen kuin mielenterveystyöhönkin – joka on myös tämän vuoden kantavana teemana. Toiminnan ulottuvuus on niin ikään valtakunnallinen, sillä apu suuntautuu ympäri Suomen. Elämä Lapselle on myös elämys tapahtuman todellisille kutsuvieraille, lastenklinikoiden potilaille, jotka pääsevät seuraamaan konserttia Arenan aitioista.

 

Liput ja lahjoitusohjeet

25/30 € maksavat konserttiliput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä.

Yli 1000 euron lahjoituksella saa tervehdyksen suoraan Elämä Lapselle -konserttilähetykseen MTV3:lla (17.9. kello 20–22). Ennakkolahjoituksia voi tehdä osoitteessa kummit.fi.

Lähetyksen aikana lahjoittaa voi soittamalla numeroihin 0600-1-6000 (15,36 € + pvm) sekä 0600-1-2206 (suuremmat lahjoitukset). Tekstarilahjoittaminen onnistuu lähettämällä viesti “KUMMIT” numeroon 16155 (yhden viestin hinta on 10 €).

 

Lisätietoja:

www.kummit.fi

Matti Valli, p. (09) 682 452 14, matti.valli@kummit.fi

Anne Knaster, p. 040 418 6547, anne.knaster@kummit.fi

Liitetiedostot

Lastenklinikoiden Kummit ry tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Varoja kerätään erilaisin tavoin ympäri vuoden. Koko 20-vuotisena toimiaikanaan Kummit ry on tehnyt lahjoituksia n. 30 miljoonan euron edestä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs