Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Eläköön lapsi! -kampanjalla autetaan kotimaan lapsia

Pelastakaa Lapset ry

Eläköön lapsi! -kampanjalla autetaan kotimaan lapsia

Tiedote.
Julkaistu: 30.10.2014 klo 12:44
Julkaisija: Pelastakaa Lapset ry

Pelastakaa Lapset, Otava ja Suomalainen Kirjakauppa auttavat yhdessä kotimaan lapsia ja lapsiperheitä Eläköön lapsi! -kampanjalla marraskuussa. Tukiperhetoiminnalla voidaan auttaa perheitä ajoissa, ennen kuin tilanteet kärjistyvät vakaviksi kriiseiksi. Tällä hetkellä noin tuhat lasta odottaa Pelastakaa Lasten tukiperhettä elämäänsä.

Kotimaan lapset tarvitsevat apua nyt. Moni lapsi oireilee vakavasti samalla, kun vanhemmat etsivät keinoja selviytyä vaikeasta tilanteesta. Tukiperheet voivat auttaa erilaisissa elämäntilanteissa. Työttömyyden lisäksi vaikea sairaus, heikko sosiaalinen tukiverkosto tai yksinhuoltajuus saattaa ajaa perheen ahdinkoon. Tuen tarve perheissä kasvaa jatkuvasti.

Pelastakaa Lasten tukiperheet auttavat jo noin tuhatta lasta ja heidän perhettään. Yhtä moni lapsi kuitenkin odottaa vielä tukiperhettä elämäänsä.

Eläköön lapsi! -kampanjalla tuetaan Pelastakaa Lasten tukiperhetyötä. Jokaisesta Suomalaisessa Kirjakaupassa marraskuun aikana myydystä Otavan suomalaisten opetusammattilaisten lasten oppimisen tueksi suunnitelluista lasten Reuhurinne-tuotteesta lahjoitetaan 1€ Pelastakaa Lapset ry:n kotimaan tukiperhetoimintaan.

Pelastakaa Lapset tekee tärkeää ehkäisevää lastensuojelutyötä muun muassa tukiperhetoiminnan avulla. Tukiperhetoiminnalla voidaan auttaa perheitä ajoissa, ennen kuin tilanteet perheissä kärjistyvät vakaviksi kriiseiksi.

Perheen arkea kuormittavissa elämäntilanteissa lapsi tarvitsee oman vanhemman lisäksi turvallisia aikuisia, joilla on antaa lapselle aikaa ja olla hänelle läsnä. Tukiperheessä lapset saavat viettää iloisia hetkiä jaksavien aikuisten kanssa. Lasten ja tukiperheen välisestä suhteesta voi tulla lämmin ja tärkeä molemmille osapuolille”, kertoo kehittämispäällikkö Kaarina Pasanen Pelastakaa Lapset ry:stä.

Lahjoitamme Eläköön lapsi! -kampanjan tuoton tänä vuonna Pelastakaa Lapset ry:n tukiperhetoimintaan. Haluamme näin omalta osaltamme kantaa vastuuta ja tuoda lohtua sekä iloa lasten elämään”, toteavat Suomalaisen Kirjakaupan markkinointipäällikkö Marianne Kankaanpää ja Otavan markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kirsi Tähjänjoki.

Lisätietoja:

Carita Päivänen, viestintäpäällikkö, Pelastakaa Lapset ry, puh. 040 535 8221, carita.paivanen@pelastakaalapset.fi

Eläköön lapsi! on Pelastakaa Lapset ry:n, Kustannusosakeyhtiö Otavan ja Suomalaisen Kirjakaupan yhteinen kampanja lasten oikeuksien edistämiseksi. Kampanja-aika Suomalaisissa Kirjakaupoissa on 1.11. - 30.11.2014 ja lahjoitussumma Pelastakaa Lapsille on 1€/myyty Reuhurinne-tuote.

Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset on osa Save the Children – järjestöä, joka toimii lasten hyväksi yli 100 maassa. Visionamme on maailma, jossa toteutuu jokaisen lapsen oikeus elämään, suojeluun, kehittymiseen ja osallistumiseen. Tehtävänämme on parantaa sitä tapaa, jolla lapsia kohdellaan sekä saada aikaan välittömiä ja pysyviä parannuksia lasten elämään. Lisätietoa: www.pelastakaalapset.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs