Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Biltema lahjoitti 10 000 € hyväntekeväisyyteen!

Biltema

Biltema lahjoitti 10 000 € hyväntekeväisyyteen!

Tiedote.
Julkaistu: 31.12.2015 klo 10:35
Julkaisija: Biltema

Keskiviikkoiltana koettiin Hartwall Arenalla ikimuistoisia ja sykähdyttäviä hetkiä. Illan aluksi Suomen jääkiekkoikonin Teemu Selänteen paita jäädytettiin juhlallisessa ja koskettavassa tilaisuudessa, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Hieno tunnelma jatkui itse otteluun ja Ilta huipentui Suomen suvereeniin voittoon numeroin 8–3.

Teemu selänne toimii näiden Jääkiekon Nuorten MM-kisojen suojelijana ja on varmasti joukkueessa pelaaville nuorille kiekkolupauksille suuri esikuva! Teemulle lasten ja nuorten asiat ovat aina olleet tärkeitä ja hän on tukenut heitä monien hyväntekeväisyyskampanjoiden myötä. Myös Biltema on Nuorten MM-kisojen sponsoroinnin ohella halunnut antaa erityisen lisäpanostuksen lapsille ja nuorille.

Marraskuun alussa käynnistettiin yhteistyössä hyväntekeväisyysyhdistys Finnish Flash ry:n kanssa hyväntekeväisyyskampanja, jonka tuotto sovittiin käytettävän avohoitopöydän hankintaan HYKS Lasten ja nuorten sairauksien Kätilöopiston sairaalan vastasyntyneiden osastolle. Kampanjassa Leijona-kisamaskotin myynnistä kerätyistä varoista lahjoitetaan 10 000 € hyväntekeväisyyskohteelle.

Kampanja huipentui illan ottelun ensimmäisen erän pelitauolla toimitettuun viralliseen hyväntekeväisyyssumman luovutukseen. Teemu Selänne Finnish Flash ry:n edustajana vastaanotti Bilteman toimitusjohtajan Tommy Dolivon luovuttaman 10 000 €:n lahjashekin.

Lämmin kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille!

Liitetiedostot

Biltema on yksi Pohjoismaiden suurimmista varaosa- ja tarvikemyymäläketjuista. Laajassa tuotevalikoimassa on yhteensä yli 19 000 tuotenimikettä. Tuotteet on lajiteltu kahdeksaan tuoteryhmään, jotka ovat autoilu, veneily, vapaa-aika, koti, toimisto–tekniikka, rakentaminen, autonhoito ja työkalut. Laajan ja monipuolisen valikoimansa myötä Biltema on nykyisin todellinen koko perheen tavaratalo. Tavarataloja on tällä hetkellä 123 ja ne sijaitsevat Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Suomessa Biltema-tavarataloja on 15.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs