Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Biltema Foundation lahjoittaa lähes miljoona euroa pakolaistilanteen vaatimaan työhön Euroopassa.

Biltema

Biltema Foundation lahjoittaa lähes miljoona euroa pakolaistilanteen vaatimaan työhön Euroopassa.

Tiedote.
Julkaistu: 02.11.2015 klo 11:59
Julkaisija: Biltema

Biltema Foundation on lahjoittanut 1 miljoonaa Sveitsin frangia (yli 900 000 euroa) Lääkärit ilman rajoja- ja Pelastakaa lapset -järjestöille.


Lähi-idässä ja Euroopassa syntyneen pakolaiskriisin vuoksi Biltema Foundation on päättänyt tukea taloudellisesti Lääkärit ilman rajoja- ja Pelastakaa lapset -avustusjärjestöjä. Rahat käytetään sairaanhoidon, ruuan ja majoituksen järjestämiseen Syyriasta, Libanonista, Irakista ja muista maista pakolaiskatastrofin vuoksi Eurooppaan tuleville pakolaisille. Tilanne on Euroopassa humanitäärisesti käsittämätön: kymmenet tuhannet ihmiset ovat lähteneet kodeistaan ja sadat tuhannet ovat jäännet kodittomiksi. Heillä ei ole majapaikkaa, vaatteita, ruokaa eikä puhdasta vettä.

Biltema Foundation
"Biltema Foundation on tehnyt ennen tätä suuria lahjoituksia Ebola-katastrofin ja Filippiinien Haiyan-hirmumyrskyn yhteydessä. Biltema Foundation tukee myös useita muita avustuskohteita eri maissa. Olemme luonnollisesti mukana auttamassa myös tämän vakavan humanitäärisen tilanteen vuoksi hätään joutuneita lapsia, perheitä ja ihmisiä", sanoo Bilteman perustaja ja Biltema Foundationin hallituksen puheenjohtaja Sten-Åke Lindholm.

Lääkärit ilman rajoja
Lääkärit ilman rajoja (Médecins du Monde, MdM) on lääketieteellistä apua antava järjestö, joka pelastaa henkiä ja lievittää hätää kaikkien pahimmilla kriisialueilla. MdM tukee kriisien, sodan ja luonnonkatastrofien uhreiksi joutuneita ihmisiä heidän poliittisista mielipiteistään, uskonnostaan tai etnisestä taustastaan riippumatta.

Pelastakaa lapset
Järjestö on läsnä lapsia ja heidän perheitään varten lähes koko pakomatkan ajan sodan runtelemasta Syyriasta ja Afganistanista eri kauttakulkumaiden – Libanonin, Jordanian, Irakin, Turkin ja monen eurooppalaisen maan – läpi niihin Euroopan maihin, joissa lapset vihdoin vastaanotetaan.

Biltema Foundation

 

Biltema on yksi Pohjoismaiden suurimmista varaosa- ja tarvikemyymäläketjuista. Laajassa tuotevalikoimassa on yhteensä yli 19 000 tuotenimikettä. Tuotteet on lajiteltu kahdeksaan tuoteryhmään, jotka ovat autoilu, veneily, vapaa-aika, koti, toimisto–tekniikka, rakentaminen, autonhoito ja työkalut. Laajan ja monipuolisen valikoimansa myötä Biltema on nykyisin todellinen koko perheen tavaratalo. Tavarataloja on tällä hetkellä 123 ja ne sijaitsevat Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Suomessa Biltema-tavarataloja on 15.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs