Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Arkkipiispa vetoaa suomalaisiin avun saamiseksi Nepaliin

Kirkon tiedotuskeskus

Arkkipiispa vetoaa suomalaisiin avun saamiseksi Nepaliin

Tiedote.
Julkaistu: 29.04.2015 klo 15:30
Julkaisija: Kirkon tiedotuskeskus

Arkkipiispa Kari Mäkinen on vedonnut sosiaalisen median kautta, että suomalaiset auttaisivat lauantaisen maanjäristyksen seurauksena hätään joutuneita nepalilaisia.

”Olen seurannut vähitellen aukeavaa Nepalin maanjäristysten inhimillistä katastrofia. Tuhansia menehtyneitä ihmisiä, ihmisiä, jotka menettävät läheisensä. Ihmisiä, jotka värjöttelevät vailla kotia. Pelastustyössä on mukana myös paljon vapaaehtoisia, joiden rohkeus on katastrofin keskellä toivon merkki. Rukoilen uhrien ja heidän omaistensa sekä avustustyöntekijöiden puolesta. Toivon konkreettista tukea inhimillisen kärsimyksen keskelle”, arkkipiispa Mäkinen sanoo Facebook-viestissään.

Kriisiapua voi lahjoittaa muun muassa Kirkon Ulkomaanavun ja Suomen Lähetysseuran kautta.

Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa on noin neljä miljoonaa jäsentä. Suomen suurin uskonnollinen yhteisö on mukana ihmisten elämän arjessa ja juhlassa ja pitää esillä kristillisiä arvoja yhteiskunnallisessa keskustelussa.

Kirkon tiedotuskeskus välittää ajantasaista tietoa kirkosta medialle ja suurelle yleisölle. Kirkon verkkosivusto osoitteessa evl.fi

Kirkon viestintä

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs