Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Ampumamestaruudet ratkotaan Lempäälässä

Reserviläisliitto tiedottaa

Ampumamestaruudet ratkotaan Lempäälässä

Kutsu.
Julkaistu: 12.08.2013 klo 11:24
Julkaisija: Reserviläisliitto tiedottaa

Reserviläisliiton valtakunnalliset ampumamestaruuskilpailut alkavat huomenna Satakunnan lennoston ampumaradoilla Lempäälässä. Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita klo 09 alkaen tutustumaan kaksipäiväisiin kisoihin sekä kuulemaan Reserviläisliiton laajasta ampumatoiminnasta ja sen haasteista mm. puolustusvoimauudistukseen liittyen.

Liiton ampumamestaruuskisat järjestetään vuosittain elokuun kolmantena viikonloppuna. Nyt pidettävien kisojen järjestelyistä vastaa Pirkanmaan Reserviläispiiri ry, joka on liiton maakunnallisista piireistä suurin. Pirkanmaan piiriin kuuluu 26 paikallista yhdistystä, joissa on yli 4.500 henkilöjäsentä.

Tiedotusvälineiden edustajille tarkoitettu ohjelma käynnistyy klo 09.00 kisojen avajaisilla, joiden jälkeen Reserviläisliiton toiminnanjohtaja Olli Nyberg ja Pirkanmaan Reserviläispiirin puheenjohtaja Juha Moijanen kertovat Kokkovuoren haulikkoradan paviljongissa (Pirkkalantie 1296, 37530 Lempäälä) liiton mestaruuskisoista sekä Reserviläisliiton laajasta ampumatoiminnasta ja sen haasteista. Tämän jälkeen on vielä mahdollisuus seurata reserviläisten ammuntasuorituksia ja haastatella ampujia.

Ampumamestaruuskisoihin osallistuu noin 250 reserviläisampujaa eri puolilta Suomea. Viikonlopun aikana tehdään lähes 600 ampumasuoritusta niin yksilöinä kuin joukkueina. Lisäksi kisataan Reserviläisliiton yleismestaruudesta, jossa otetaan huomioon kunkin reserviläispiirin kolmen parhaan ampujan tulos kaikissa yleismestaruuslajeissa. Suorituspaikkojen osoite on Pirkkalantie 1312, 37530 Lempäälä.

Lisätietoja Reserviläisliiton ampumamestaruuskisoista löytyy virallisilta kisasivuilta, jotka toimivat osoitteessa www.pirkanviesti.fi/sivut/reservilaisliiton-ampumamestaruuskilpailut. Lisätietoja myös toiminnanjohtaja Olli Nyberg, puh 0400 640 755 tai s-posti olli.nyberg@reserviläisliitto.fi.

Liitetiedostot

Suomen suurin maanpuolustusjärjestö

Reserviläisliitto on Suomen suurin maanpuolustusjärjestö, johon kuuluu 354 paikallista jäsenyhdistystä ja 18 maakunnallista piiriä. Henkilöjäseniä liitolla on yli 36.000, joista valtaosa on asepalveluksen suorittaneita henkilöitä.

Reserviläisliiton tehtävänä on ylläpitää reserviläisten kenttäkelpoisuutta sekä suomalaisten maanpuolustustahtoa. Päätoimintamuotoja ovat ammunta, urheilu ja liikunta, maanpuolustustahdon hyväksi tehtävä työ, veteraanituki ja erilainen koulutus. Reserviläisiitto on jäsenenä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksessä (MPK), jonka vapaaehtoiskouluttajista lähes puolet on Reserviläisliiton jäseniä.

Reserviläisliiton puheenjohtajana toimii kansanedustaja Mikko Savola Ähtäristä. Lisätietoja osoitteesta www.reservilaisliitto.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs