Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Vuosi 2010 – Hyundain menestysvuosi

Hyundai Motor Finland Oy

Vuosi 2010 – Hyundain menestysvuosi

Tiedote.
Julkaistu: 18.01.2011 klo 15:14
Julkaisija: Hyundai Motor Finland Oy

Voimakasta myynnin kasvua 2010

Euroopan markkinoilla Hyundain rekisteröinnit kasvoivat 4,7 % viime vuoteen verrattuna, markkinoilla jotka laskivat 4,9 %. Ennätyksellinen luku, 358 284 kpl, kasvatti Hyundain markkinaosuuden 2,6 prosenttiin (2,4 % vuonna 2009). Hyundain menestykseen Euroopassa vaikutti merkittävästi 21 prosenttia myyntiään kasvattanut i30-mallisto, jota rekisteröitiin yhteensä 115 207 kappaletta.

Hyundai saavutti Suomen automarkkinoilla 2 900 henkilöauton rekisteröinnillä 2,6 %:n markkinaosuuden, kasvua edellisvuoteen 40,9 prosenttia. Suosituimpien mallien, i20 ja i30, myynti kasvoi 70 prosenttia. Toukokuussa esitelty nelivetoinen ix35 nousi vuoden aikana katumaasturiasiakkaiden suosioon ja loppuvuodesta mallia täydensi vielä etuvetoiset versiot.

Antti Ruhanen, Hyundai Motor Finland Oy:n toimitusjohtaja: Olen ylpeä saavutuksistamme vuoden 2010 aikana ja menestyksemme on mahdollistanut laadukkaat ja erittäin kilpailukykyiset Hyundai-tuotteet, asiantunteva jälleenmyyjäverkosto ja ammattimainen maahantuojaorganisaatio. Vuosi 2011 tulee Hyundain osalta olemaan aktiivinen lanseerausvuosi - vuoden aikana esittelemme muun muassa nämä neljä täysin uutta mallia: ix20, Veloster coupe, Genesis coupe ja i40 wagon + sedan. Myynnin edelleen kasvattamisen lisäksi asiakastyytyväisyyden ylläpitäminen ja jälkimarkkinointi-toimintojen terävöittäminen vastaamaan vahvasti kasvavaan autokantamme tarpeisiin ovat merkittäviä panostuskohteita tänä vuonna.

Tutkittua laatua 2010

Hyundai saksalaisen Auto Bild-lehden laatututkimuksen 2010 voittaja

Saksalainen autolehti Auto Bild palkitsi Hyundain laadukkaimpana automerkkinä ”Auto Bild Qualitätsreport” -tutkimuksessaan. Tutkimus perustuu laajaan analyysiin laadusta ja asiakastyytyväisyydestä. Auto Bildin vuosittainen raportti arvioi seitsemää osa-aluetta sisältäen mm. yli 9.000 omistajan arviot autostaan, takuuehdot ja takaisinkutsukampanjoiden tiedot.

J.D. Power asiakasuskollisuustutkimus (USA)

J.D. Power on mitannut jo kahdeksan vuotta peräkkäin autonomistajien merkkiuskollisuutta. Tuoreimman, joulukuussa 2010 julkaistun tutkimuksen mukaan uskollisimmat asiakkaat USAn markkinoilla ovat Fordilla ja Hondalla, joiden asiakkaista 62 prosenttia vaihtoivat ostotilanteessa samaan merkkiin. Heti perästä rynnistävät Hyundai, Lexus ja Toyota 60 prosentin asiakasuskollisuudellaan.

Keskiarvoksi kaikkien merkkien osalta ilmoitetaan 48 prosenttia. Tutkimukseen osallistui 123 601 uuden auton ostajaa.

Linkki lehdistötiedotteeseen: http://businesscenter.jdpower.com/news/pressrelease.aspx?ID=2010238

J.D. Power and Associates on maailmanlaajuinen markkinointi-informaatiota ja -palveluita tuottava yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Westlake Villagessa, Kaliforniassa. Yrityksen laatu- ja tyytyväisyysmittaukset perustuvat vuosittain miljoonilta ihmisiltä saatuihin vastauksiin.

IIHS listasi USAn turvallisimmat autot

IIHS:n vuoden 2011 Huipputurvallisuus-palkinnon on ansainnut 66 ajoneuvoa; 40 henkilöautoa, 25 katumaasturia ja yksi tila-auto. Huipputurvallisuus-palkinnon ansaitsevat ajoneuvot jotka testeissä ovat parhaiten suojelleet matkustajia edestä, sivuilta, ympäriajossa ja peräänajo-kolareissa.

Edelläkävijät: Hyundai/Kialla ja Volkswagen/Audilla on 2011 yhdeksän voittoa. Seuraavina kahdeksalla voitollaan ovat General Motors, Ford/Lincoln ja Toyota/Lexus/Scion.

Linkki lehdistötiedotteeseen: http://www.iihs.org/news/rss/pr122210.html

The Insurance Institute for Highway Safety (IIHS, Arlington USA) on voittoa tuottamaton tutkimus- organisaatio, jonka ovat perustaneet autovakuutusyhtiöt.

 

Lehdistön yhteyshenkilö Jonna Nevalainen, tiedotuspäällikkö Hyundai Motor Finland Oy, Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki. Puhelin 050-568 7706, sähköposti jonna.nevalainen(at)hyundai.fi

Lisätietoa Hyundaista ja mallistosta www.hyundai.fi , www.hyundai.com

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs