Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Vuoden 2015 turvallisimmat ja vähiten kuluttavat automallit

Folksam

Vuoden 2015 turvallisimmat ja vähiten kuluttavat automallit

Tiedote.
Julkaistu: 09.01.2015 klo 09:45
Julkaisija: Folksam

Folksam esittelee listansa vuoden 2015 automalleista, jotka ovat sekä liikenneturvallisia että ympäristön kannalta kestäviä. Tulos osoittaa muun muassa, että päästöt ovat vähentyneet tehokkaasti viimeisen kymmenen vuoden aikana.

 

– Koska osallistumme siihen, mikä on asiakkaillemme tärkeää, haluamme tiedottaa kuinka auton valinnalla voi edistää elämän säästymistä ja ympäristön suojelua. Tänään ostetut autot liikkuvat teillämme monia vuosia. Siksi on tärkeää vaikuttaa uusien autojen suurimpiin ostajiin. Ohjaamalla uusien autojen hankintaa niihin, jotka läpäisevät korkealle asetetut turvallisuus- ja ympäristövaatimuksemme, voimme vaikuttaa pitkällä aikavälillä, sanoo Anders Ydenius, Folksamin liikennetutkija. 

Folksam tarkastaa nyt 18. kertaa peräkkäin autonvalmistajien uusia automalleja. Koko lista vuoden 2015 turvallisista ja ympäristöystävällisistä autoista koostuu 72 mallista eri versioineen. Listan ulkopuolelta Folksam on valinnut vähiten kuluttavat versiot jokaisessa kokoluokassa ja tehnyt paras luokassaan –listan eli hyväksyt malliversiot, joissa on matalimmat CO2 –päästöt.

Täältä löydät listan ja lisätietoa:

https://www.folksam.fi/fi/vuoden-2015-turvallisimmat-ja-vahiten-kuluttavat-automallit

 

 

Lisätietoa antavat:
Anders Ydenius, liikennetutkija Folksam Ruotsi, puhelin +46 8-772 62 86, 0708-31 62 86

Sofia Paltschik, markkinointipäällikkö Folksam Suomi, puhelin +358 505897682

 

 

Folksam Vahinkovakuutus Oy on osa ruotsalaista Folksam Sak –konsernia. Folksam Vahinkovakuutus tarjoaa kattavan vakuutusturvan, sekä vapaaehtoisia että lakisääteisiä vahinkovakuutuksia, yksityis- ja yritysasiakkaille sekä maatalouksille. Visiomme on, että ihmiset tuntisivat turvallisuutta kestävässä maailmassa. Olemme henkilökohtaisia, sitoutuneita ja vastuuntuntoisia. www.folksam.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs