Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Uusi kolmiovinen Hyundai i30 ensiesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä

Hyundai Motor Finland Oy

Uusi kolmiovinen Hyundai i30 ensiesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä

Tiedote.
Julkaistu: 15.09.2012 klo 19:15
Julkaisija: Hyundai Motor Finland Oy

Hyundai- i30-mallisto täydentyy uudella kolmiovisella mallilla. Sisarmalliensa viisiovisen ja Wagonin tavoin myös tämä malli on suunniteltu ja valmistettu Euroopassa eurooppalaisille.

Uutuus jatkaa Hyundain veistoksellista muotoilua. Terävä vyötärölinja, pidemmät etuovet sekä muutokset etu- ja takaosan muotoiluun erottavat kolmiovisen sisarmalleistaan korostaen sen yksilöllistä urheilullista ulkonäköä. Uusi musta verkkokuvio sekä keskipalkki korostaa Hyundain helposti tunnistettavaa kuusikulmaista etusäleikköä. Etuosan muotoilua täydentää urheilullisemmat etusumuvalot jotka yhdistyvät LED-päivävalojuovaan sekä uudelleenmuotoiltu matalampi puskuri.

Niin ikään uudelleenmuotoiltu matalampi takapuskuri sisältää uudet vaakasuorassa olevat sumuvalot erottuen viisiovisen pystyasennossa olevista. Sumuvalot sekä takapuskurin alaosaan lisätty musta siiveke luo vaikutelman leveämmästä ja urheilullisemmasta takaosan muotoilusta.

Uuden kolmiovisen i30-malliston sisältö on sama kuin viisiovisessa ja Wagonissa. Suomen markkinoille Hyundai i30:een on tarjolla neljä moottorivaihtoehtoa, kaksi dieseliä, 1.4 CRDi 66 kW sekä 1.6 CRDi 94 kW, ja kaksi bensiinimoottoria 1.4 MPI (73 kW) ja 1.6 GDI (99 kW). Niin manuaali- kuin automaattivaihteistot ovat kuusinopeuksisia. Automaattivaihteiston saa 1,6-litraisella moottorilla varustettuihin malleihin.

Kolmiovisella i30-mallilla on kuten koko Hyundai-henkilöautomallistolla viiden vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta. Takuu sisältää myös tieturvan sekä määräaikaishuoltojen välillä tehtävät kausitarkistukset.

Uuden mallin virallinen ensiesittely on Pariisin autonäyttelyssä torstaina 27. päivänä kello 17.00 alkavassa lehdistötilaisuudessa Hyundain osastolla.

Suomeen uutuuden odotetaan saapuvan ensi vuoden alussa.

 

Alalaidassa linkkien takana kuvia uudesta kolmiovisesta Huyndai i30-mallista.

 

Hyundai Motor Finland Oy, Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki. Lisätietoa tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen, puhelin 050-568 7706, sähköposti jonna.nevalainen(at)hyundai.fi.

 

Hyundain kansainväliset mediasivustot: www.hyundaiglobalnews.com, www.cisionwire.com/Hyundai-motor-company

 

Vuonna 1967 perustettu Hyundai Motor Company möi vuonna 2011 yli 4 miljoonaa ajoneuvoa. Hyundai Motor Europe saavutti vuonna 2011 ennätystuloksen yhteensä 398 129 kappaleen myynnillä saavuttaen 2,9 prosentin markkinaosuuden.

Vuonna 2001 perustettu Hyundai Motor Finland on osa Simetron Groupia. Yhteensä 4 466 kappaleen rekisteröinnillä Hyundai lisäsi myyntiään Suomen markkinoilla 54 prosentilla, kasvatti markkinaosuuttaan prosenttiyksiköllä ja saavutti 3,6 prosentin markkinaosuuden vuonna 2011. Kasvu jatkuu, ja tällä hetkellä Hyundailla on hallussaan 4,0 prosentin markkinaosuus.

 

 

Liitetiedostot


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs