Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Uudistunut vastustamaton Renault Twingo liikkeissä

Nordic Automotive Services Oy/ Renault

Uudistunut vastustamaton Renault Twingo liikkeissä

Tiedote.
Julkaistu: 31.01.2012 klo 10:45
Julkaisija: Nordic Automotive Services Oy/ Renault

Renaultin uutta muotoiluidentiteettiä esiin tuova Twingo on saapunut Suomeen ja esitellään virallisesti keväämmällä. Uuden muotokielen vaikutteita on erityisesti auton etuosassa. Uutta ilmettä edustaa myös aikaisempaa suurempi ja pystympi Renault-logo. Takaosassa katse kiinnittyy tavaratilan luukkuun sijoitettuihin takavaloihin. Pyöreämpi takapuskuri ja takaluukun alaosan muotoilu tekevät linjoista aiempaa pehmeämpiä.

Vakiovarustus luokkansa kärkeä
Uudistuneen Twingon vakiovarusteisiin kuuluvat matkustusmukavuutta lisäävät ilmastointi, vakionopeudensäädin, radio CD/MP3, ajotietokone ja sähkötoimiset etulasinnostimet sekä turvallisuutta tuovat varusteet ABS-jarrut, hätäjarrutustehostin, etu-ja sivuturvatyynyt, 3-pisteturvavyöt kaikilla istuinpaikoilla, turvavöiden esikiristimet edessä ja etusumuvalot . Ajovakaudenhallintajärjestelmä on saatavana lisävarusteena, 675 eurolla. Uudistuneen Twingon audiojärjestelmässä on USB-kytkentä.
Värikarttaan on puolestaan lisätty uudet pirteät sävyt Fuchsia ja Bermudan sininen. Suomen mallistoon kuuluu vapaasti hengittävä 75-hevosvoimainen 1,2-litrainen bensiinimoottori.

3-ovisen, nelipaikkaisen Renault Twingo 1,2 16V-mallin saa omakseen 10 999 eurolla.

Sisätilat ja monikäyttöisyys vahvat valtit
Ulkoa pieni, mutta sisältä tilava auto tarjoaa takana istuville peräti 22 sentin polvitilan, mikä on luokkansa kärkeä. Twingo on alusta lähtien tunnettu monikäyttöisyydestään, ja tämä valtti pitää edelleen. Lisävarusteena saatavat erilliset liikuteltavat takaistuimet mahdollistavat takatilojen muunneltavuuden eri tilanteisiin ja parhaimmillaan tavaratila on laajennettavissa 230 litrasta aina 959 litraan asti. Kaksiosaisen taitettavan ja siirrettävän takaistuimen hinta on 344 euroa.

Twingoilua jo vuodesta 1993
Twingoa valmistetaan Novo Meston tehtaalla Sloveniassa. Ensimmäinen Twingo esiteltiin jo vuonna 1993 ja malli pitää tänä päivänä hallussaan 10 prosentin osuuden kokoluokassaan Euroopan markkinoilla. Vuonna 2007 esiteltyä edellistä Twingo-mallia myytiin viime vuoden lokakuuhun mennessä yli 650 000 kappaletta yhteensä 48 eri markkina-alueella. Suomessa Twingoja on liikenteessä reilut 3000 kpl.

Renault myöntää Twingolle, kuten koko henkilöautomallistolleen, 4 vuoden takuun/100 000 km. Takuun ajan on myös käytettävissä Renault tiepalvelu 24 tuntia päivässä 365 päivää vuodessa. Useimmat korjaustyöt tehdään paikan päällä. Jos matka katkeaa, Renault tarjoaa tilanteeseen sopivan ratkaisun, esimerkiksi sijaisauton, matkaliput tai majoituksen.  

Laatu
Tänään Twingo on yksi segmenttinsä luotettavimmista autoista. Saksalaisessa ADAC-tiepalveluraportissa Twingo saa parhaan arvosanan vuodesta 2007 eteenpäin. Lisätietoa:
http://www.adac.de/infotestrat/unfall-schaeden-und-panne/pannenstatistik/default.aspx

Saksalaisen Dekra katsastusyhtiön koostama  Gebrauchtwagenreport 2012 sisältää  yli 15 miljoonan Saksassa katsastetun auton viat. Tästä raportista käy ilmi että Renault Twingon laatu on parantunut edeltäjäänsä verrattuna joka osa-alueella ja 0 – 50 000 km ajetuissa autoissa Twingon vikojen määrä on selkeästi luokan keskiarvoa alhaisempi.
Lisätietoa: http://www.used-car-report.com/

Ranskalainen L’Automobile-lehti tutki yhteensä 28 mallia jotka aiheuttavat vähiten ongelmia omistajilleen. Pisteitä jaettiin neljän eri osa-alueen mukaan: 1. ajettavuus, mukavuus ja sisätilat. 2. Luotettavuus 3. Tekninen palvelu/huolto 4. Käyttökustannukset ja jälleenmyyntiarvo.
Maksimi pistemäärä oli 20.

Tulos luokassa pienet cityautot: 1. Renault Twingo - 16 pistettä, 2. Peugeot 107 - 14 pistettä,
3. Ford Ka - 13.5 pistettä.


Nordic Automotive Services Oy, Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki. Lehdistön yhteyshenkilö tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen, puh: 050-568 7706, sähköposti jonna.nevalainen(at)renault.fi.

Liitetiedostot

Renault ja Dacia henkilö- ja tavara-autojen sekä varaosien maahantuojana Suomessa toimii 1.11.2010 lähtien Nordic Automotive Services Oy. Lisätietoa mallistoista www.renault.fi www.facebook.com/Renault.Suomi www.dacia.fi www.facebook.com/Dacia.Suomi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs