Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Toimittaja Ruben Stiller vuoden taksiasiakas

Helsingin Taksi-Data Oy

Toimittaja Ruben Stiller vuoden taksiasiakas

Tiedote.
Julkaistu: 02.03.2016 klo 14:45
Julkaisija: Helsingin Taksi-Data Oy

Taksi Helsinki on valinnut toimittaja ja juontaja Ruben Stillerin vuoden 2016 taksiasiakkaaksi. Taksia paljon käyttävä Stiller pitää suomalaista taksijärjestelmää erittäin turvallisena ja luotettavana. Hän on sitä mieltä, että jos on asioita, jotka toimivat meillä paremmin kuin muualla, on niistä osattava olla ylpeä.

Toimittaja ja juontaja Ruben Stiller käyttää taksipalveluita erittäin paljon niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

”Ajokorttia minulla ei ole, eikä tule”, Ruben Stiller kertoo.

Turvallisuutta arvostavan Stillerin mielestä taksi onkin luotettava vaihtoehto liikkumiseen. Hän ei ymmärrä taksialan vapauttamisen puolesta puhuvia virkamiehiä tai poliitikkoja, sillä Suomessa taksijärjestelmä toimii hyvin. Asiakas tietää etukäteen taksikyydin hintatason ja saamansa palvelun laadun.

Aina kun Stiller on esimerkiksi ulkomailla ja joutuu neuvottelemaan taksimatkan hinnasta, reitistä tai jopa maksussa käytettävästä valuutasta, tulee ikävä Suomea. Hänen mielestään Suomessa ei osata välttämättä arvostaa sitä, jos joku juttu toimii hyvin. Hän ihmettelee myös sitä, kun toisaalta julistetaan halua tukea pienyrittäjiä, niin toisaalta kuitenkin yksittäisen taksiyrittäjän tulevaisuus koetetaan tehdä mahdollisimman hankalaksi.

”Olen saanut Suomessa takseissa vain hyvää palvelua verrattuna esimerkiksi Venäjällä tai Israelissa saamaani taksipalveluun”, Ruben Stiller sanoo.  Hän myös pitää itsestään selvänä ja ymmärrettävänä sitä, että ruuhka-aikana taksia ei saa välttämättä heti.

Stiller tilaa taksin aina perinteiseen tapaan puhelimitse, koska on siihen tottunut. Hän muistelee, että hänen nuoruudessaan taksin pystyi tilaamaan vain puhelimitse ja tilaamiseen liittyi silloin vahvasti juhlavaa karnevaalitunnelmaa.

Stiller kertoo käyneensä useita mielenkiintoisia keskusteluja taksinkuljettajien kanssa. Hänen mielestään suomalainen taksinkuljettaja näkee ammattinsa kautta kattavan poikkileikkauksen suomalaisuudesta ja uskoo, että taksinkuljettajilla on jopa vahvempi näkemys suomalaisesta yhteiskunnasta kuin toimittajilla yleensä.

Vuoden taksiasiakkaan valinnan tehneet taksiautoilijat kuvaavat Ruben Stilleriä taksiasiakkaana asialliseksi herrasmieheksi. Stiller kuitenkin epäilee, että ollessaan nuorempi hän on saattanut saada hankalan taksiasiakkaan maineen. Kertomansa mukaan on tullut käytettyä eräänkin taksimatkan aikana kuuluisaa sanontaa ”etkö sä saatana tiedä, kuka mä olen?” Tätä Stiller edelleen pahoittelee ja lupaa, että kyseistä sanontaa eivät taksinkuljettajat hänen suustaan enää koskaan tule kuulemaan.

Taksi Helsinki valitsee vuoden taksiasiakkaan helsinkiläisiltä taksiautoilijoilta tulleiden ehdotusten perusteella. Helsinkiläiset taksiautoilijat ovat valinneet vuoden taksiasiakkaan 1980-luvun lopulta lähtien muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta vuosittain.

Lisätietoja: Taksi Helsingin puheenjohtaja Jukka Kuusisto, puhelin 050 392 2660, jukka.kuusisto@taksihelsinki.fi

 

 

 

Liitetiedostot

Taksi Helsinki on pääkaupunkiseudulla toimiva taksien tilausvälitys- ja markkinointiyhtiö. Meidän tärkein tehtävä Taksi Helsingissä on varmistaa, että sinun on helppo asioida kanssamme joka päivä, kaikkina vuorokauden aikoina. Nopeus ja helppous tarkoittavat sinulle sopivinta tilaustapaa, luotettavuus ja laatu varmuutta kaikissa henkilökuljetuksissa. Aktiivisella laadunvalvonnalla ja kehitystyöllä haluamme taata korkean palvelutason myös tulevaisuudessa.

Taksin tarve ei kysy aikaa eikä paikkaa. Palvelemme sinua 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä. Tarvitsetpa kyydin heti tai myöhemmin, lähelle tai kauas Taksi Helsinki haluaa tarjota sinulle laadukasta ja osaavaa palvelua vuoden jokaisena päivänä säässä kun säässä.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs