Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » TÄYSIN UUSI TUULILASI

A-lehdet Oy

TÄYSIN UUSI TUULILASI

Tiedote.
Julkaistu: 08.01.2013 klo 11:25
Julkaisija: A-lehdet Oy

Tänä vuonna 50 vuotta täyttävä Tuulilasi uudistuu ja ottaa entistä vahvemman otteen suomalaisen autoilun arkipäivästä. Tuulilasin ytimessä ovat edelleen autot, mutta Suomen suurin autolehti on oiva opas myös käytettyjen autojen maailmaan. Tarttumapintaa on aiempaa enemmän. Lehden kaikilla sivuilla on monta täkyä, joihin lukijan on helppo jäädä koukkuun. Myös visuaalinen ilme on uusittu perusteellisesti.

Herätämme tunteita

"Auto jos mikä herättää meissä kaikissa tunteita. Jokainen mielipide on arvokas - varsinkin kun se perustuu kokemukseen. Näitä perusteltuja mielipiteitä tarjoamme nyt entistä enemmän", toteaa Tuulilasin päätoimittaja Lauri Larmela. "Toimitus ei piiloudu muurin taakse, vaan jokainen meistä lehdentekijöistä pistää itsensä likoon ja tuo esiin oman kantansa. Oli kyseessä sitten yllättävä autouutuus tai tieliikenteen röyhkeä verotusmalli", jatkaa Larmela.

Uudistus palvelee lukijaa

Uudistuneen Tuulilasin raikas ja dynaaminen ote näkyy heti kannessa. Se on houkuttelevan runsas ja kertoo yhdellä vilkaisulla, mitä lehden sivuilta löytyy: skuuppeja, testejä, vertailuja ja roppakaupalla mielenkiintoisia autouutuuksia. Lukijan ja autonkäyttäjän ääni kuuluu uudistuneen Tuulilasin sivuilla nyt entistä selvempänä.

Ensimmäinen uudistunut numero ilmestyy 9.1.2013 - 50-vuotiaan Tuulilasin legenda elää ja matka jatkuu!

Lisätietoja:

A-lehdet Oy, Tuulilasin päätoimittaja Lauri Larmela, p. 050 414 4298, lauri.larmela@a-lehdet.fi

 

 

Tuulilasia julkaisee A-lehdet Oy, jonka muita julkaisuja ovat Apu, Avotakka, Demi, Eeva, Kauneus & Terveys, Lily.fi, Maku, Meidän Mökki, Meidän talo, Soundi, Urheilulehti, ViherPiha, Voi hyvin, ApuKrypto ja ApuRistikot. Konserniin kuuluvat myös Image, Kotivinkki, Mondo, Unelmien Talo&Koti ja Trendi.

16 kertaa vuodessa ilmestyvän Tuulilasin lukijamäärä on 376 000 (KMT S11/K12) ja levikki 78 432 (LT2011). Tuulilasi.fi julkaisee autoalan uutisia joka päivä ja antaa tuoreinta tietoa autoista, autoverotuksesta ja liikenteestä alan huippuammattilaisten kirjoittamana.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs