Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Tämä on Suomen paras matkablogi! Suomalainen Matkailupalkinto Pikavuorolle

Rantapallo

Tämä on Suomen paras matkablogi! Suomalainen Matkailupalkinto Pikavuorolle

Tiedote.
Julkaistu: 17.01.2013 klo 13:20
Julkaisija: Rantapallo

Pikavuoro maailman ympäri on palkittu parhaana suomalaisena matkablogina

Suomalaisbussin maailmanympärimatkaa seuraava Pikavuoro maailman ympäri -blogi on palkittu Matka 2013 -messuilla parhaana suomalaisena matkablogina.

Suomalainen Matkailupalkinto on uusi matkailualan palkinto, joka jaettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Voittajat valittiin kolmesta ammattilaisraadin valitsemasta ehdokkaasta yleisöäänestyksen perusteella.

Tavoitteena maailmanennätys - yleisö seuraa matkaa tiiviisti

Pikavuoro maailman ympäri on startannut matkalleen jo talvella 2011 ja kaikki mantereet kattava maailmanympärimatka jatkuu aina vuoteen 2014 saakka. Kuljettaja Jani Laineen tavoitteena on tehdä Ajokki Royal -linja-autostaan ensimmäinen koko maapallon kiertänyt bussi. Mukaan kyytiin voi hypätä kuka tahansa ja matkustaa mukana haluamansa mittaisen matkan. Joukon edesottamuksia voi seurata livekartan sekä blogin välityksellä koko matkan ajan.

Tällä hetkellä Pikavuoro tekee matkaa Kiinassa. Kuljettaja Laineelle voitto on iloinen yllätys.

 - Blogi on elänyt mukavasti. Saimme ison määrän seuraajia jo talvella 2011 Suomesta startatessamme. Hienoa kuulla, että nojatuolimatkalaiset ovat valinneet Pikavuoron parhaaksi, sanoo Laine.

Blogia viimeiset kaksi kuukautta kirjoittanut pikavuororeportteri Mirka Karvonen lähettää lukijoille terveisiä Kiinasta.

 - Tämä on melkoinen kunnia näin tuoreelle blogin pitäjälle, sillä myös edelliset reportterit ovat tehneet hyvää työtä jo kaksi vuotta. Palkinto motivoi ottamaan entistä enemmän kuvia ja penkomaan mielenkiintoisia juttuja kokemistamme paikoista.

Palkinnon pokkasivat Matka 2013 -messuilla Mirkan kaksi reportteriedeltäjää: Ajokin kyydissä Thaimaasta Australiaan matkustanut Kalle Jokinen ja ensimmäisellä etapilla Suomesta Bangkokiin blogia kirjoittanut Tero Ikäheimonen.


Lisätiedot:

Riikka Krenn, päätoimittaja
riikka.krenn@rantapallo.fi
040 547 7682                                                                      

Pikavuoro Kiinassa juuri nyt:
Mirka Karvonen, pikavuororeportteri
pikavuoro@rantapallo.fi
040 505 7869

Kuvat: Rantapallo.fi/Kalle Jokinen

Liitetiedostot

Suomen suosituin matkailusivusto Rantapallo.fi tarjoaa kaikki matkailijan verkkopalvelut yhdessä osoitteessa: kohdeoppaat, matkavinkit, alan uutiset, keskustelut, matkablogit sekä monipuoliset matkahaut. Rantapallo on Matka 2013 -messujen virallinen verkkokumppani. http://www.rantapallo.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs