Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Taksi Helsinki on julkaissut uuden tilaussovelluksen

Helsingin Taksi-Data Oy

Taksi Helsinki on julkaissut uuden tilaussovelluksen

Tiedote.
Julkaistu: 07.06.2016 klo 14:50
Julkaisija: Helsingin Taksi-Data Oy

Taksi Helsinki on tänään julkistanut uuden Taksi Helsinki –tilaussovelluksen. Sovellus on ladattavissa nyt iPhone- ja Windows-alustoille. Android julkaistaan myöhemmin tämän kuun lopussa. Sovelluksen tärkeimpiä uusia piirteitä ovat tilaamisen nopeus sekä matkan maksusuorituksen tapahtuminen täysin sähköisesti.

Taksi Helsinki -sovellus on asiakaslähtöisesti rakennettu sähköinen tilauspalvelu. Uusi sovellus korvaa vanhan TaksiMobiPro –sovelluksen.

Sovelluksessa kehitetty vastaamaan nykyaikaisen taksiasiakkaan tarpeita. Näitä ovat muun muassa taksitilauksen vahvistus, hinnan ja matka-ajan arviot, taksin liikkumisen seuraaminen kartalla ja oma tilaushistoria sekä tallennetut osoitteet.

Sovellukseen voi rekisteröidä maksukortin tiedot, jolloin taksimatkan veloitus tapahtuu automaattisesti ilman, että taksissa tarvitsee edes lompakkoa. Sovellukseen on mahdollista rekisteröidä kaksi erillistä maksukorttia. Tällöin esimerkiksi vapaa-ajan ja työmatkojen veloitukset on helppo hoitaa omilla korteillaan. Jos matka on maksettu palveluun syötetyllä maksukortilla, saa matkasta kuitin kätevästi sähköpostitse. Sovelluksella tilatun taksimatkan voi myös maksaa normaalisti taksissa.

Taksi Helsinki -sovellus paikantaa asiakkaan entiseen tapaan automaattisesti. Asiakas voi halutessaan myös itse kirjoittaa tilausosoitteen tai valita sen tallennetuista suosikkiosoitteista. Kyytiä tilatessa asiakas voi valita mieleisensä autotyypin (henkilöauto farmari, tilataksi).

 

Kun tilaukseen on löytynyt vapaa taksi, voi auton saapumista seurata kartalla. Sovellus kertoo saapuvan taksin kupunumeron, auton merkin, värin sekä arvion saapumisajasta. Tarvittaessa kuljettajalle voi soittaa suoraan ja antaa lisäohjeita noutopaikasta.

 

Taksimatkan päätyttyä asiakas voi antaa matkasta palautetta tähdittämällä saamansa palvelun tai kirjoittamalla vapaan sanallisen palautteen.

Sovelluksen seuraavia kehitysversioita tehdään parhaillaan pilottiryhmän sekä saamiemme asiakaspalautteiden perusteella. Kehitystyö tulee olemaan nopeaa ja joustavaa.

 

 

Lisätietoja:

Taksi Helsinki

toimitusjohtaja Monna Huvilinna, puhelin 050 392 5555, monna.huvilinna@taksihelsinki.fi

markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Pia Pouttu, puhelin 050 392 1919, pia.pouttu@taksihelsinki.fi

liiketoiminnan kehityspäällikkö Lauri Suokannas, puhelin 040 505 4628, lauri.suokannas@taksihelsinki.fi

 

 

 

 

Taksi Helsinki on pääkaupunkiseudulla toimiva taksien tilausvälitys- ja markkinointiyhtiö. Meidän tärkein tehtävä Taksi Helsingissä on varmistaa, että sinun on helppo asioida kanssamme joka päivä, kaikkina vuorokauden aikoina. Nopeus ja helppous tarkoittavat sinulle sopivinta tilaustapaa, luotettavuus ja laatu varmuutta kaikissa henkilökuljetuksissa. Aktiivisella laadunvalvonnalla ja kehitystyöllä haluamme taata korkean palvelutason myös tulevaisuudessa.

Taksin tarve ei kysy aikaa eikä paikkaa. Palvelemme sinua 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä. Tarvitsetpa kyydin heti tai myöhemmin, lähelle tai kauas Taksi Helsinki haluaa tarjota sinulle laadukasta ja osaavaa palvelua vuoden jokaisena päivänä säässä kun säässä.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs