Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Supermoton Suomen mestaruus Viroon - MX-liigan piikkiluokka Kaitasen hallintaa

Moottoriurheilu.tv

Supermoton Suomen mestaruus Viroon - MX-liigan piikkiluokka Kaitasen hallintaa

Tiedote.
Julkaistu: 31.07.2016 klo 18:38
Julkaisija: Moottoriurheilu.tv

Hyvä median edustaja,

tämä on AKK-Motorsport ry:n sekä Suomen Moottoriliitto ry:n yhteinen koonti viikonlopun moottoriurheilutapahtumista. Kaikki Moottoriurheilu.tv:n artikkelit ovat vapaasti käytettävissänne heti niiden julkistamisen jälkeen. Päivitämme sivua jatkuvasti emmekä näin ollen erikseen ilmoita uusista artikkeleista median edustajille.


*****************************************************************************************************

Supermoton SM-kauden kärkikolmikko. Kalle Toronen otti hopeaa, Patrick Pals vei mestaruuden ja Sami Salstola sijoittui kolmanneksi.

SUPERMOTON SUOMEN MESTARIKSI KRUUNATTIIN VIRON PATRICK PALS

Supermoton SM-kausi laitettiin tänään pakettiin Iisalmessa. Kalle Torosen ja Sami Salstolan loppurutistus ei aivan riittänyt ja niin vuoden 2016 Suomen mestariksi kruunattiin naapurimaan Patrick Pals. Totaalin kauden finaalissa vei Sami Uutela.

Tänään sunnuntaina Iisalmessa ajetun Supermoton SM-kauden finaalin S1-luokan ensimmäisen erän vei nimiinsä Ari Åstedt. Toiseksi sijoittui mestaruuskamppailua koko kauden naapurimaan Patrick Palsin kanssa käynyt Kalle Toronen jättäen virolaisen kolmanneksi.

– Ensimmäinen erä meni hyvin, kun rata oli vielä vähän kostea. Lähdön jälkeen nousin muutaman sijan toiselle paikalle ja pidin sen maaliin saakka. Åsted ajoi kärjessä niin kovaa etten pystynyt sitä haastamaan, Toronen kertoi.

Toisen erän vei nimiinsä Sami Uutela ennen viime vuoden Suomen mestari Sami Salstolaa ja kolmanneksi sijoittunutta Jari Ojalaa. Toronen sijoittui viidenneksi Palsin jälkeen.

– Toisen erän lähtö epäonnistui ja jäin kauas kärjestä. Radalla oli vaikea ohittaa, kun hiekkaosuudet alkoivat pöllytä, Toronen kertasi.

Uutela otti nimiinsä myös Iisalmen totaalin, Salstola sijoittui toiseksi ja tuore Suomen mestari Pals kolmanneksi.

Iisalmen osakilpailu totaalin top3
1. Sami Uutela
2. Sami Salstola
3. Patrick Pals

Supermoton SM 2016 top3
1. Patrick Pals
2. Kalle Toronen
3. Sami Salstola

Kaikki tulokset: www.mylaps.com/en/events/1305357

Lue koko artikkeli tästä: http://www.moottoriurheilu.tv/supermoton-suomen-mestariksi-kruunattiin-viron-patrick-pals/MX125-luokan voittoon Lappeenrannan MX-Liigassa ajoi Juho Kaitanen. Kuva: Manu Laine

KAITANEN VOITTOON MX-LIIGAN PIIKKILUOKASSA

Lappeenrannassa tänä viikonloppuna ajettu kaksipäiväinen MX-Liiga Muukko on saatu päätökseen. Sunnuntaina ajettiin sarjat MXH, MXD, MX125 ja MXB.

MX-Liiga Muukon toisena kilpailupäivänä sunnuntaina ajetun MXH-luokan voiton vei Joni Kuivalainen jättäen palkintokorokkeen alemmille portailla Jonas Riikosen ja Mauri Mäkisen. Naisten luokan voittoon ajoi Hanna Mertsalmi, toiseksi sijoittui Ria Virtanen ja kolmanneksi Maarit Mäkinen. Piikkiluokan MX125 vei nimiinsä Juho Kaitanen ennen Aleksi Kurvista ja Joonas Näppiä. MXB-luokassa kovinta vauhtia piti Lassi Torniainen, toiseksi sijoittui Joonas Jokiaho ja kolmanneksi Alex Tapio.

Lue koko artikkeli tästä: http://www.moottoriurheilu.tv/kaitanen-voittoon-mx-liigan-piikkiluokassa/

 

www.moottoriurheilu.tv kokoaa suomalaisen moottoriurheilun yhdelle alustalle.
www.facebook.com/moottoriurheilutv
Twitter.com/mutvsuomi #moottoriurheilutv

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: Nita Korhonen +358 400 542 271, Anette Latva-Piikkilä +358 40 772 4124 tai media@moottoriurheilu.tv.

Moottoriurheilu Media Oy on AKK-Motorsport ry:n ja Suomen Moottoriliitto ry:n yhteinen yritys, jonka tiedotusportaalina toimii www.moottoriurheilu.tv. Taustatoimittajina toimivat Nita Korhonen ja Anette Latva-Piikkilä.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs