Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Suomen nopeimmat amatööritason kartingkuljettajat valloittavat Seinäjoen Vauhtiajot 27.7.2013

Red Bull

Suomen nopeimmat amatööritason kartingkuljettajat valloittavat Seinäjoen Vauhtiajot 27.7.2013

Tiedote.
Julkaistu: 31.05.2013 klo 14:46
Julkaisija: Red Bull
Suomessa ensimmäistä kertaa nähtävä Red Bull Kart Fight huipentuu 27.7.2013 Seinäjoen Vauhtiajojen yhteydessä ajettavaan Red Bull Kart Fight Suomen finaaliin, jolloin viivalla nähdään 16 härmän parasta amatöörikuljettajaa mittelemässä halutusta kartingtittelistä vaativalla katuradalla. Suomen finaalin voittaja pääsee edustamaan sinivalkoisia värejä Red Bull Kart Fight maailman finaaliin loppuvuodesta, jolloin vastassa on maailman parhaiden amatöörikartingkuskien valiojoukko.


Red Bull Kart Fight aika-ajot käynnistyivät huhtikuussa kahdeksassa eri kartinghallissa ympäri Suomen ja kellotus jatkuu aina kesäkuun 9. päivään asti. Aika-ajojen jälkeen jokaisessa hallissa kaksi nopeinta aikaa kellottanutta kuskia pääsee mukaan suureen, ulkoradalla ajettavaan Suomen finaaliin Seinäjoelle, jossa tänä vuonna juhlitaan Vauhtiajojen 10-vuotistaivalta.

Seinäjoen Vauhtiajojen radan yhteyteen rakennettava Red Bull Kart Fight estradi haastaa kuljettajat sekä ajolinjojen että ohituspaikkojen suhteen, koska kyseessä on tarkkuutta vaativa katurata. Finaalissa kuljettajat saavat käyttöönsä identtiset autot ja heillä on vapaissa harjoituksissa aikaa korjailla ajoasentoa sopivaksi sekä tehdä hienosäätöjä autoon. Aika-ajot ja alkuerät muodostavat lähtöjärjestyksen 30 kierroksen huikeaan finaaliin.

MITEN PÄÄSTÄ MUKAAN?

Jokaisella on mahdollisuus olla Suomen paras ”kart fighter” ja sitä kautta päästä edustamaan Suomen värejä maailman finaalissa. Nyt käynnissä olevaan Red Bull Kart Fight aika-ajoihin voivat osallistua kaikki yli 15-vuotiaat Suomen kansalaiset. Pituutta kuljettajalla tulee olla vähintään 150 cm eikä taskussa ole saanut olla kilpailualisenssiä viimeiseen viiteen vuoteen. Tsekkaa lähin hallisi osoitteesta www.redbull.fi/kartfight.


MIKÄ ON RED BULL KART FIGHT?

Red Bull Kart Fight on maailmanlaajuinen kilpailukiertue, jonka lopuksi selviää kuka on Red Bull -maailman nopein amatööritason kartingkuski. Kahdessakymmenessä eri maassa järjestettävissä kansallisissa kisoissa etsitään parhaat kuskit edustamaan kutakin maata. Ja nuo eri maiden voittajat matkustavat Red Bull Kart Fight –maailmanfinaaliin, jossa finaalin voittaja kruunataan Red Bull Kart Fight -maailmanmestariksi.

Maailmanfinaaliin osallistuminen on amatöörikuljettajalle niin lähellä huipputason kansainvälisenä kilpa-ajajatähtenä olemista kuin vaan mahdollista. Paikalla on myös joukko erinomaisia Red Bull -urheilijoita, jotka mentoroivat, rohkaisevat ja valmentavat finalisteja sekä kannustavat kuskeja puristamaan esiin sen parhaan suorituksensa juuri näiden kahden intensiivisen kisapäivän aikana – jolloin vain yhdestä voi tulla maailmanmestari.


www.redbull.fi/kartfight
www.facebook.com/redbullkartfightsuomi
www.seinajoenvauhtiajot.fi
#antaasiivet
#kartfight

Osoitteesta https://www.redbullcontentpool.com/content/international/search?s=red+bull+kart+fight saa korkean resoluution valokuvia ja teräväpiirtovideoklippejä maksutta toimitukselliseen käyttöön.

 

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ
Anette Latva-Piikkilä, anette.latva-piikkila@fi.redbull.com, mob. 040 772 4124

Liitetiedostot

TIETOA RED BULL MEDIA HOUSESTA:

Red Bull Media House onglobaali mediayhtiö, joka tuottaa jakelee ja julkaisee autenttista sisältöä ja inspiroivia action-urheilu - ja lifestyle-genren viihdeohjelmia. Elokuvasta televisioon, printistä digitaaliseen mediaan, musiikkiin ja peleihin – yhtiön tuotteista voi nauttia kaikkein uusimmilla laitteilla ja alustoilla, ja ne kiinnostavat yleisöjä ympäri maailman. Red Bull Media House vastasi muun muassa Red Bull Stratos -projektin dokumentoinnista ja monialustajakelusta. Red Bull Stratos vangitsi koko maailman huomion vuonna 2012, ja se onkin kaikkien aikojen katsotuin live-striimaus. Lisätietoja löytyy osoitteesta: www.redbullmediahouse.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs