Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » SONAX Pikavaha on AutoBild Suomi pikavahatestin testivoittaja

Oy Kaha Ab

SONAX Pikavaha on AutoBild Suomi pikavahatestin testivoittaja

Tiedote.
Julkaistu: 25.04.2016 klo 14:28
Julkaisija: Oy Kaha Ab

AutoBild Suomi julkaisi lehdessä 5/2016 tekemänsä pikavahatestin. Testissä oli mukana 13 suihkutettavaa pikavahaa. Testin voitti SONAX Pikavaha.

Yhä harvempi autoilija haluaa tänä päivänä kuluttaa aikaa auton kiillotukseen. Markkinoilla on nykyään runsaasti nopeaan vahaukseen tarkoitettuja pikavahoja, jotka ovat ratkaisu kiireisen autoilijan autonhoitoon. Testissä arvioitiin 6 eri osa-aluetta, kiillon lisääntymistä, sävyn syvyyttä ja tasaisuutta, tuotteen levitystä ja kiillotusta, kiillon kestoa shampoopesussa, kiillon kestoa liuotinpesussa sekä hintaa. Kun kaikkien osa-alueiden pisteet laskettiin yhteen, SONAX Pikavaha sai testissä ainoana erinomaisen arvosanan, 77 pisteellä.

Talven jälkeen auto olisi hyvä pestä perusteellisesti ja vahata. Vaha suojaa ja kiillottaa auton maalipinnan. Jos autonhoidolle on huonosti tilaa tai aikaa on rajoitetusti, helppokäyttöinen SONAX Pikavaha on mainio vaihtoehto vahaamiseen. SONAX Pikavahan voi levittää suoraan pestylle, kostealle maalipinnalle, jolloin vahaus on helppo suorittaa myös automaattipesun jälkeen. Levittämällä SONAX pikavahan suoraan kostealle pinnalle, hoituu auton kuivaus ja kiillotus kätevästi samalla kertaa. Käsittelyyn tarvitaan ainoastaan laadukas mikrokuituliina.

”Testivoitto on aina hieno asia. Aiemminkin testivoittajan tittelin saanut SONAX Pikavaha on todella mainio vaihtoehto kiireiselle maalipinnan kiillottajalle. Helppo ja nopea vahaus on nykypäivää”, tuumaa SONAX tuotepäällikkö Jari Veteläinen.

Tuotenumero SO 988 200

Lisätiedot:
Tuotepäällikkö Jari Veteläinen
09 615 68 208
jari.vetelainen@kaha.fi
 
 

Liitetiedostot

Oy Kaha Ab

Suomen suurimpiin autovaraosien, ajoneuvojen ja veneiden lisävarusteiden maahantuonti- ja tukkuliikkeisiin kuuluva Kaha on toiminut alalla jo vuodesta 1934.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs