Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Remes hallitsi enduron MM-kisoissa, Le Mans 24h ajettiin vaativissa olosuhteissa, Myöhänen jäi niukasti MM-pisteistä Trialissa

Moottoriurheilu.tv

Remes hallitsi enduron MM-kisoissa, Le Mans 24h ajettiin vaativissa olosuhteissa, Myöhänen jäi niukasti MM-pisteistä Trialissa

Tiedote.
Julkaistu: 10.04.2016 klo 19:42
Julkaisija: Moottoriurheilu.tvHyvä median edustaja,

Tämä on AKK-Motorsport ry:n sekä Suomen Moottoriliitto ry:n yhteinen tiedote medialle. Tekstit ja kuvat vapaaseen editoriaaliseen käyttöön.

****************************************************************************


REMES JATKOI HALLINTAA ENDURON MM-SARJASSA

Eero Remes otti voiton myös Marokon toisen ajopäivänä. Marokon MM-enduron toinen kisapäivä on juuri saatu päätökseen helteisessä Agadirissa. Pöly ja kivet olivat tänäänkin kuljettajien riesana eiliseen tapaan.

Remes hallitsi tänään MM-sarjan toista kisapäivää Marokossa aamusta lähtien. Tänään yleiskilpailussakin sijalle kolme ajanut TM-kuljettaja näytti olevan ainakin tulosten varjolla paremmassa menossa kuin eilen ja kirjasi E1 -luokan voiton lopulta 25 sekunnin erolla. Toiseksi luokassa ajoi Italian Gianluca Martini, joka oli päivän suurin yllättäjä. Kolmas oli eiliseen tapaan Nathan Watson.

Lue lisää tästä.PAAVILAINEN SIJALLE 30. LE MANSIN 24-TUNNIN KISASSA

Endurancen MM-sarja käynnistyi tänä viikonloppuna Le Mansin legendaarisella 24-tunnin kilpailulla Ranskassa.

Ratamoottoripyöräilijä Timo Paavilainen ajoi tutussa saksalaisessa Motobox Kremer-tiimissä sijoittuen sijalle 30.  Tiimin muut kuljettajat ovat saksalainen Martin Scherrer ja Franc Gazziello.

Tulokset.

Lue lisää tästä.TIMO MYÖHÄNEN JÄI NIUKASTI ILMAN PISTEITÄ

Espanjassa Catalanian GP avasi ulko-trialin MM-sarjan tänä viikonloppuna. Lauantaina Timo Myöhänen avasi MM-pistetilinsa sijoittuen sijalle 14, tänään sunnuntaina Myöhänen jäi sijalle 16. MM-pisteitä kertyy 15 ensimmäiselle, joten Myöhänen jäi ilman pisteitä.

Sunnuntain kisaan jaksoja oli vaikeutettu, koska elisessä osakilpailussa jaksot olivat hieman liian helppoja. Jaksojen muuttaminen ei vaikuttanut Myöhäsen suoritukseen. Kokonaispitesaldo oli 34 virhepistettä. Kierrokset 17, 12 ja 5.

Timo teki vakuttavaa jälkeä jälleen kerran viimeisellä kierroksella, ja oli selkeästi kymmenen parhaan joukossa. Timolta jäi kuitenkin tasaisuus puuttumaan.

Lue lisää tästä.

 

www.moottoriurheilu.tv kokoaa suomalaisen moottoriurheilun yhdelle alustalle.
www.facebook.com/moottoriurheilutv
Twitter.com/mutvsuomi #moottoriurheilutv

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: Nita Korhonen +358 400 542 271, Anette Latva-Piikkilä +358 40 772 4124 tai media@moottoriurheilu.tv.

Moottoriurheilu Media Oy on AKK-Motorsport ry:n ja Suomen Moottoriliitto ry:n yhteinen yritys, jonka tiedotusportaalina toimii www.moottoriurheilu.tv. Taustatoimittajina toimivat Nita Korhonen ja Anette Latva-Piikkilä.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs