Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Rekisterikilpien valmistamisesta uusi sopimus

Trafi

Rekisterikilpien valmistamisesta uusi sopimus

Tiedote.
Julkaistu: 17.06.2011 klo 11:28
Julkaisija: Trafi

Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi ja saksalainen Erich Utsch AG ovat allekirjoittaneet uuden sopimuksen rekisterikilpien valmistamisesta ja toimittamisesta. Sopimus astuu voimaan 1.1.2012. Erich Utsch AG on toimittanut rekisterikilvet suomalaisiin ajoneuvoihin vuodesta 2006 lähtien.

Tarjouskilpailu rekisterikilpien valmistamisesta ja toimittamisesta järjestettiin keväällä 2011. Tarjouskilpailun voitti Erich Utsch AG, jonka pääkonttori sijaitsee Saksassa Siegenissä. Tarjouskilpailun tuloksena rekisterikilven hinta alenee hieman. Nyt tehty sopimus on määräaikainen vuoden 2014 loppuun asti, minkä jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. Helsingin vankila jatkaa Erich Utsch AG:n alihankkijana.

Kilvet pysyvät ennallaan

Rekisterikilpien materiaalit ja ulkonäkö säilyvät ennallaan. Erich Utsch AG toimittaa kilpiaihiot Helsingin vankilalle, joka tekee kilvet valmiiksi, ja lähettää valmiit rekisterikilvet katsastustoimipaikoille ja ennakkoilmoittajille.

– Sopimus on merkittävä. Arvioimme, että vuosittain rekisterikilpiä toimitetaan noin 600 000 kappaletta, toteaa Trafin liikennevälineiden rekisteröintiyksikön lakimies Reijo Jälkö.

Kilpitoimittajalla pitkä kokemus

Erich Utsch AG:llä on 50 vuoden kokemus ajoneuvojen rekisterikilpien valmistamisesta. Tällä hetkellä Utsch on yksi maailman johtavista kilpivalmistajista. Sillä on kilpiasiakkaita ympäri maapalloa yli sadassa maassa, esimerkiksi Saksassa, Etelä-Afrikassa, Kiinassa, Australiassa ja USA:ssa.

Helsingin vankilalla puolestaan on takanaan pitkä historia kilpien valmistajana, sillä se on valmistanut rekisterikilpiä jo vuodesta 1927 lähtien.

– Sopimuskumppanin kanssa ei ole ollut ongelmia ja uskomme yhteistyön jatkuvan hyvänä edelleenkin, kertoo Jälkö.

Lisätietoja

lakimies Reijo Jälkö, 020 618 5306 , reijo.jalko(at) trafi.fi
myyntijohtaja Holger Lang, puh. +49 271 3191174, Erich Utsch AG,  www.utsch.com

Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi kehittää aktiivisesti liikennejärjestelmän turvallisuutta, vastaa sen sääntely- ja valvontatehtävistä sekä edistää liikenteen ympäristöystävällisyyttä. www.trafi.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs