Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Rallin, Trialin ja Speedwayn Suomen mestarit kukitettiin tänään

Moottoriurheilu.tv

Rallin, Trialin ja Speedwayn Suomen mestarit kukitettiin tänään

Tiedote.
Julkaistu: 24.09.2016 klo 19:25
Julkaisija: Moottoriurheilu.tv

 

Kuvassa tuoreet Suomenmestarit: vasemmalta Juha Hautamäki, Mika Loppi, Alexander Edberg ja joukkueenjohtaja Petteri Koivunen. Kuvasta puuttuu Joonas Kylmäkorpi.

PORIN NOPEA RACING HUIKEAN TRILLERIN JÄLKEEN SUOMENMESTARI 2016

Speedwayn SM-liiga huipentui tänään Porissa ajettuun päätösotteluun. Hyvinkään Sand Blowers lähti otteluun pisteen erolla kotiradalla ajaneeseen Nopea Racingiin. Lahden Haukoilla oli ohuen ohut sauma taistella mestaruudesta, mutta käytännössä joukkueen pronssi oli jo sinetöity. Varkauden Ankkureiden sijoitus liigassa oli varmistunut neljänneksi.

Heti alusta Sand Blowers ja Nopea Racing karkasivat taistelemaan ottelun voitosta ja mestaruudesta. Kaikki huipentui ottelun ja kauden viimeisiin eriin. Erässä 18. Ankkureiden Jesse Mustonen onnistui lyömään kiilaa Sand Blowersien rintamaan kukistamalla armottoman taistelun jälkeen Daniel Hendersonin ja viemällä hyvinkääläisiltä arvokkaan pisteen. Ja kun viimeisessä erässä Porin Juha Hautamäki ja Alexander Edberg ottivat puhtaan 5-1 voiton Lahden Haukkoja vastaan, tiesi se ottelun voittoa Porille kahden pisteen turvin ja se riitti mestaruuteen. Sarja – ja eräpisteet olivat Porin ja Hyvinkään välillä tasan, joten ero haettiin otteluvoitoista. Niitä porilaisilla oli enemmän, joten näin kultamitalit Poriin niukalla erolla. Hyvinkään Sand Blowersille hopeaa ja Haukat ajoivat sekä päätösottelussa että liigan loppusijoituksessa kolmanneksi. Ankkurit sijoittuivat sekä päätösottelussa että liigassa neljänneksi.

Lue koko artikkeli tästä: http://www.moottoriurheilu.tv/porin-nopea-racing-huikean-trillerin-jalkeen-suomenmestari-2016/Kuva Taneli Niinimäki.

SALO KRUUNASI KYMMENENNEN RALLIMESTARUUTENSA VOITOLLA

Hannu´s Rally Teamin Peugeot-kaksikko Juha Salo ja Marko Salminen on  voittanut kauden viimeisen SM-rallin ja SM1-luokan Suomen mestaruuden Tampereella. Mestaruus oli Salolle jo uran kymmenes ja kartanlukija Salmiselle neljäs.

Rallin SM-sarjan finaaliosakilpailun ratkaisevaan kilpailupäivään perjantain kolmannelta sijalta startannut Salo nousi aamun toisella erikoiskokeella rallin johtoon eikä enää sen jälkeen antanut muiden yllättää. Salo hallitsi kilpailutapahtumia ja voitti SM Pirelli-rallin yleiskilpailun 7,8 sekunnilla ennen SM1-luokassa SM-hopealle noussutta Ari Vihavaista. Pronssimitalit matkasivat Ole Christian Veibyn ja Stig Rune Skaermoen toimesta Norjaan.

Lue lisää: http://www.moottoriurheilu.tv/salo-kruunasi-kymmenennen-rallimestaruutensa-voitolla/
Hämeen Moottorikerhon Timo Myöhänen lennokkaalla matkalla kohti Suomen mestaruutta HMK:n kilpailussa Hanskalliolla. Apuajaja Harri Oittinen tarkkailee kiven ylitystä. Kuva T.K.Kivinen

MYÖHÄNEN TRIALIN SUOMEN MESTARIKSI – REMES VOITTOON ENSIMMÄISESSÄ TRIALKILPAILUSSAAN

Timo Myöhänen saavutti tänään trialin SM-kauden finaalissa uransa viidennen Suomen mestaruuden. Enduron maailmanmestari Eero Remes puolestaan jatkoi voittokulkuaan tällä kertaa itselleen uudessa lajissa.

MM- ja EM-sarjojakin kiertävä Hämeen Moottorikerhon Timo Myöhänen vei tänään Vantaan Hanskalliolla ajetun Eliitti-luokan nimiinsä ja saavutti samalla uransa viidennen Suomen mestaruuden.

– Tänään on kausi 2016 paketissa ja ensi viikolla leikkauspöydän kautta myös polvi, polvileikkaukseen kauden päätteeksi suuntaava Myöhänen kommentoi.

SM-hopeaa pokkasi kauden finaalissa toiseksi sijoittunut Jussi Haapanen ja SM-pronssia Mika Kivelä.

Kauden finaalissa todistettiin myös vierailevien tähtien suorituksia, sillä enduron E1-luokan maailmanmestaruuden pari viikkoa sitten voittanut Eero Remes ja MM-sarjan EJ-luokan neljänneksi tällä kaudella kivunnut Henric Stigell päättivät kokeilla rahkeitaan hieman kevyemmän pyörän puikoissa. Remes ei paljon lajimiehiä kumarrellut vaan vei jokamiesluokan nimiinsä Stigellin sijoittuessa neljänneksi.

Lue koko artikkeli tästä: http://www.moottoriurheilu.tv/myohanen-trialin-suomen-mestariksi-remes-voittoon-ensimmaisessa-trialkilpailussaan/

 

LUE MYÖS:
Binder MM-kultametsästykseen viidennestä ruudusta
Naisten moottoriurheiluilta tutustutti innokkaita uusiin lajeihin

 


****************************************************************************************************

Tämä on AKK-Motorsport ry:n sekä Suomen Moottoriliitto ry:n yhteinen koonti viikonlopun moottoriurheilutapahtumista. Kaikki Moottoriurheilu.tv:n artikkelit ovat vapaasti käytettävissänne heti niiden julkistamisen jälkeen. Päivitämme sivua jatkuvasti emmekä näin ollen erikseen ilmoita uusista artikkeleista median edustajille.

*****************************************************************************************************

www.moottoriurheilu.tv kokoaa suomalaisen moottoriurheilun yhdelle alustalle. 
www.facebook.com/moottoriurheilutv
Ttwitter.com/mutvsuomi #moottoriurheilutv

Mikäli sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa, ota yhteyttä: media@moottoriurheilu.tv

Moottoriurheilu Media Oy on AKK-Motorsport ry:n ja Suomen Moottoriliitto ry:n yhteinen yritys, jonka tiedotusportaalina toimii www.moottoriurheilu.tv. Taustatoimittajina toimivat Nita Korhonen ja Anette Latva-Piikkilä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs