Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Rallin SM-sarja jatkuu Mikkelissä - Kalle Pinomäen taktiikka: Täysillä

Nordic Automotive Services Oy/ Renault

Rallin SM-sarja jatkuu Mikkelissä - Kalle Pinomäen taktiikka: Täysillä

Tiedote.
Julkaistu: 16.02.2011 klo 20:12
Julkaisija: Nordic Automotive Services Oy/ Renault

Kalle Pinomäki puolustaa rallin SM-osakilpailuvoittoa viikonloppuna Mikkelissä. Turkulainen kuorrutti mestaruusvuotensa kuudella voitolla, ja yksi niistä tuli Mikkelistä. Vanhoilla meriiteillä ei kuitenkaan ole enää merkitystä, kun uusi kilpailu perjantai-iltana alkaa.

Pinomäki ja hänen salolainen kartanlukijansa Matti Kaskinen ovat kovan paikan edessä. SM-tittelin puolustaminen etuvetoisten luokassa alkoi aavistuksen mollivoittoisesti, joten Mikkelissä olisi aika palata valtaistuimelle.

 - Kyllähän tässä taktiikka loppukauteen on aika selvä. Sitä ei tarvitse enää paljon miettiä. Voittoja on ajettava, eli jokaiseen kisaan lähdetään täysillä. Kilpailu kiristyy koko ajan, ja vastus on todella kova. Jo avauskisa osoitti, että pienikin murhe, niin kolmen kärjen voi hyvästellä. Kaverit ajavat erittäin kovaa ja hyvin, Pinomäki tietää.

Renault Clio -kuski on kahden osakilpailun jälkeen vasta seitsemäntenä. Esapekka Lappi johtaa, ja piste-ero Pinomäkeen karkasi 24:ään.

- Olemme ajaneet neljä päivää testiä, ja löytäneet muutamia sellaisia ajoa helpottavia pikkujuttuja. Testirupeama on ollut yksi parhaimmista, ja olen nyt erittäin tyytyväinen, Pinomäki korostaa.

Mikkelissä on odotettavissa kunnon talviralli. Olosuhteet ovat kunnossa, ja reittikin on ollut Etelä-Savon äkkiväärillä ralliteillä aina täynnä haasteita. Kova pakkanenkaan ei rallimiehiä ja -autoja haittaa. Mikkelin osakilpailussa ajetaan seitsemän erikoiskoetta.

- Tuulilasi voi mennä huuruun, mutta muuta murhetta pakkasesta ei pitäisi olla, Pinomäki arvioi.

 

Kuvassa Matti Kaskinen/Kalle Pinomäki.
Valokuvaajat Petri Skog (ajokuva), ja Karoliina Pinomäki.

Set Promotionin psta
Miiro Koivula / Livemedia Finland Oy
0400 539100
www.setpromotion.com
www.setpromotion.tv
www.rallism.fi

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs