Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Puhtaat ikkunat ovat turvallisuustekijä

Oy Kaha Ab

Puhtaat ikkunat ovat turvallisuustekijä

Tiedote.
Julkaistu: 19.10.2016 klo 13:09
Julkaisija: Oy Kaha Ab

Syksyllä on erityisen tärkeää pestä auton ikkunat säännöllisesti. Pesemällä auton ikkunat saadaan hyvä näkyvyys, mikä on erittäin tärkeää näin pimeinä vuodenaikoina. Sisäpuolinen pesu vähentää myös ikkunoiden huurtumista. Jos ikkuna on sisäpuolelta likainen, lika sitoo itseensä kosteutta, mikä pahentaa huurtumista entisestään. Puhdas ikkuna huurtuu huomattavasti vähemmän ja puhdistuu myös huurteesta nopeammin. Puhtaat ja huurteettomat ikkunat lisäävät merkittävästi näkyvyyttä ja turvallisuutta liikenteessä.

Ikkunanpesussa on tärkeää panostaa pesuvälineisiin, oikeilla välineillä saadaan puhdas ja raidaton lopputulos. Riittoisalla SONAX Ikkunapesulla ja erityisesti lasipinnoille tarkoitetulla SONAX Mikrokuituliinalla ikkunoiden pesu sujuu helposti ja nopeasti. Suihkuta ikkunapesua säästeliäästi suoraan ikkunaan ja pyyhi mikrokuituliinalla lasi puhtaaksi. SONAX Ikkunapesu poistaa tehokkaasti vaikeankin lian ikkunoiden ulko- ja sisäpinnoilta, kuten hyönteiset, pakokaasujäämät ja tupakoinnista aiheutuneet nikotiinin jäämät. Puhdas ja kirkas lopputulos, ei jätä raitoja ikkunoihin. SONAX Ikkunapesu ei sisällä fosfaattia eikä ammoniakkia ja soveltuu myös erinomaisesti kodin lasipintojen puhdistukseen.

 

Lisätiedot:
Jari Veteläinen, tuotepäällikkö
jari.vetelainen@kaha,fi
09 615 68 208

Liitetiedostot

Oy Kaha Ab

Suomen suurimpiin autovaraosien, ajoneuvojen ja veneiden lisävarusteiden maahantuonti- ja tukkuliikkeisiin kuuluva Kaha on toiminut alalla jo vuodesta 1934.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs