Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Ossi Oikarinen testaustoiminnan päälliköksi Tuulilasiin

A-lehdet Oy

Ossi Oikarinen testaustoiminnan päälliköksi Tuulilasiin

Tiedote.
Julkaistu: 10.11.2014 klo 14:59
Julkaisija: A-lehdet Oy

Näyttävän uran formula ykkösissä tehnyt Ossi Oikarinen on nimitetty Tuulilasi-lehden testaustoiminnan päälliköksi.

Oikarinen toimi testaustoiminnan päällikkönä Ferrarin F1-tallissa vuosina 2009 - 2012 ja BMW Sauberilla vastaavissa tehtävissä 2007 - 2009. Sitä ennen hän oli kuusi vuotta Toyotan F1-tallissa testi- ja kisainsinöörinä sekä kaksi vuotta Arrowsilla data-analyysi-insinöörinä.

Viimeiset kolme kautta Oikarinen on toiminut DTM:ssä kilpailevan Team Rosbergin teknisenä johtajana.

”Tuulilasi on uusi ja mielenkiintoinen haaste, jossa pääsen hyödyntämään Tuulilasin lukijoiden hyväksi kaiken sen ammattitaidon ja osaamisen, jonka olen urani aikana hankkinut”, Oikarinen sanoo.

”Ossin tulo antaa meille erinomaisen pohjan kehittää Tuulilasia, sillä Ossilla on ainutlaatuinen ura ja kokemus testaamisesta. Suomessa myytäviä autoja voi testata vain Suomen oloissa ja testaajien on ymmärrettävä ne olosuhteet, joissa Suomessa autoilla ajetaan. Ossin nimitys alleviivaa tätä strategista linjaustamme”, Tuulilasin julkaisujohtaja Jukka Rönkä sanoo.

Oikarinen vahvistaa ensi kaudella myös Urheilulehden F1-tiimiä.

 

 

A-lehdet on mediatalo, joka julkaisee 20:ta kuluttajille suunnattua aikakauslehteä, lähes 30:a asiakaslehteä ja useita eri kuluttajaverkkopalveluita. A-lehtien yhtenä strategisena painopisteenä on digitaalisen liiketoiminnan merkittävä kasvattaminen. Tuoreita tulokkaitamme ovat Suomen kattavin sisustustuotteiden verkkokauppa Finnish Design Shop, sisustusyhteisö Styleroom.fi, blogiyhteisö Fitfashion.fi ja Suomen Blogimedia. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs