Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Ny administrerende direktør for Nissan Nordic Europe

Nissan Nordic Europe Oy -Danmark

Ny administrerende direktør for Nissan Nordic Europe

Pressemeddelelse.
Udgivet: 26.08.2015 kl. 11:30
Publisher: Nissan Nordic Europe Oy -Danmark

(Espoo, den 26. august) Jordi Vila-Onses, tidligere administrerende direktør for Nissan i Holland, er udnævnt som administrerende direktør for Nissan Nordic Europe med virkning fra den 25. august 2015. Tidligere administrerende direktør Jacek Gorski har valgt at forlade Nissan for at søge nye udfordringer andet steds.

Vila-Onses har været i Nissan siden 1989 og har bred erfaring inden for mange forskellige områder af forretningen. Inden han blev chef for Nissan i Holland, har Vila-Onses beskæftiget sig som General Manager Fleet og LCV Corporate Sales samt som General Manager for Customer Quality and Dealer Network i Nissan Europe. Herudover har Jordi haft forskellige stillinger inden for salg og marketing.

I sin nye rolle vil Jordi Vila-Onses rapportere direkte til Guillaume Cartier, der er Senior Vice President for Sales and Marketing i Nissan Europa.

 

Nissan Nordic Europe

Communications

Vedhæftede filer

Om NISSAN EUROPE 

Nissan er en af de oversøiske bilproducenter, der har flest aktiviteter i Europa, med mere end 17.600 medarbejdere fordelt på lokalt baserede aktiviteter inden for design, forskning & udvikling, produktion, logistik samt salg & marketing. Sidste år blev der på Nissans fabrikker i Storbritannien, Spanien og Rusland produceret mere end 675.000 biler inklusive mini-MPV'er, de prisbelønnede crossover-modeller, SUV'er, varebiler og elbiler. Heriblandt Nissan LEAF, som er verdens mest populære bil, hvor hele 96% af kunderne gerne vil anbefale bilen til deres omgangskreds. Nissan tilbyder i dag 23 forskellige og innovative Nissan og Datsun produkter til kunderne i Europa.

Nissan Nordic Europe Ltd. er Nissans import- og marketingorganisation, der opererer i Finland, Sverige, Norge og Danmark og også Estland, Letland og Litauen. Selskabet har base i Espoo i Finland og beskæftiger ca. 181 mennesker.

Følg os på: www.facebook.com/NissanDanmark, www.twitter.com/NissanDanmark

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs