Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Nissan Juke-R on tagasi - ning nüüd koos Nismo'ga

Nissan Nordic Europe Oy -Estonia

Nissan Juke-R on tagasi - ning nüüd koos Nismo'ga

Published: 12-Jun-2015 11:14 am
Publisher: Nissan Nordic Europe Oy -Estonia

Algne mudel oli maailma esimene crossoverist superauto. Nissan esitleb nüüd täiustatud mudelit … Nissan Juke-R NISMOSuperautosid õgivat crossoverit, mis kasutab tehnoloogia viimast sõna, uuenduslikku disaini ja NISMO seeria detaile, esitletakse 25. juunil Goodwood Festival of Speed (Inglismaal) üritusel.

Attachments

NISSAN EUROOPAS

Nissan on üks Euroopas paremini esindatud meretagustest tootjaist. Euroopas tegeleb disaini, teadus- ja arendustegevuse, tootmise, logistika ning müügi ja turundusega enam kui 16 000 inimest. Eelmisel aastal toodeti Nissani tehastes Suurbritannias, Hispaanias ja Venemaal üle 695 000 sõiduki, mille hulka kuuluvad väikesed mahtuniversaalid, auhindadega pärjatud crossover'id, linnamaasturid ja kaubikud. Praegu pakub Nissan Euroopa turul 24 erinevat ja uudset toodet ning on saamas siinseks juhtivaks Aasia automargiks.

Nissan Nordic Europe Oy

Nissan Nordic Europe OY põhitegevuseks on Nissani sõidukite ja varuosade import ning hulgimüük Nissani edasimüüjatele Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Rootsis, Norras ja Taanis. Nissan Nordic Europe Eesti kontor asub Tallinnas Osmussaare tee 10 ning haldab Baltimaade edasimüüjaid. www.nissan.ee