Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Nissan 2015. aasta Genfi autonäitusel

Nissan Nordic Europe Oy -Estonia

Nissan 2015. aasta Genfi autonäitusel

Tiedote.
Julkaistu: 24.02.2015 klo 10:15
Julkaisija: Nissan Nordic Europe Oy -Estonia

Uuenduslik disain ja tootearenduse sünnitas Nissan Qashqai ja Juke, viimaste aastate kaks suurimat edulugu autotööstuses. Mis juhtuks, kui sama radikaalne mõtlemine ja kvaliteedistandardid rakendada Euroopa ühes tähtsamas tootesegmendis: väike luukpära?

Esitlus toimub 2015. aasta Genfi autonäitusel, Nissan Sway Concept on pilguheit, kuidas uue põlvkonna väikesed Nissani mudelid võiks näida, kui see rabavlt uudne disainikeel kanda üle Euroopa luukpärale. Autot esitletakse 3. märtsil kell 11:30.

Liitetiedostot

Nissan Euroopas

Nissan on üks Euroopas paremini esindatud meretagustest tootjaist, kes pakub Euroopas disaini, teadus- ja arendustöö, tootmise, logistika ning müügi ja turunduse valdkonnas tööd enam kui 17 600 inimesele. Eelmisel aastal toodeti Nissani tehastes Suurbritannias, Hispaanias ja Venemaal üle 675 000 sõiduki, mille hulka kuuluvad auhindadega pärjatud crossover’id, väikeautod, linnamaasturid, tarbesõidukid ja maailma populaarseim elektrisõiduk Nissan LEAF mida 96% omanikest on valmis sõpradele soovitama. Nissan pakub Euroopas Nissani ja Datsuni kaubamärgi all suurepärast mudelivalikut, mis sisaldab 23 erinevat ja uuenduslikku sõidukit.

Nissan Nordic Europe Oy

Nissan Nordic Europe OY põhitegevuseks on Nissani sõidukite ja varuosade import ning hulgimüük Nissani edasimüüjatele Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Rootsis, Norras ja Taanis. Nissan Nordic Europe Eesti kontor asub Tallinnas Osmussaare tee 10 ning haldab Baltimaade edasimüüjaid. http://www.nissan.ee/.