Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Motörheadin Mikkey Dee esittelee customoidun Victorynsä lauantaina 6.2. Helsingin MP16-messuilla.

Oy Otto Brandt Ab

Motörheadin Mikkey Dee esittelee customoidun Victorynsä lauantaina 6.2. Helsingin MP16-messuilla.

Tiedote.
Julkaistu: 28.01.2016 klo 13:28
Julkaisija: Oy Otto Brandt Ab

Legendaarisen bändin legendaarinen rumpali ja legendaarinen moottoripyörä saapuvat Helsinkiin lauantaina 6.2.

Motörheadin valtavasta voimasta ja energiasta rumpupatterinsa takaa vastannut Mikkey Dee on myös pitkän linjan motoristi ja suuren luokan Victory-fani. Aina tilaisuuden tullen Mikkey on tarttunut hänelle varta vasten customoidun Victory High-Ballin sarviin ja suunnannut avoimelle tielle. Ajokauden ulkopuolella Mikkey vierailee mielellään alan tapahtumissa tapaamassa Victoy Motorcyclesin ja Motörheadin ystäviä.

Helsingin MP16-messuilla Mikkey esittelee upean pyöränsä lauantaina klo 16-18 ja jakaa nimikirjoituksia osastolla 6k99. Messuvieraille tarjoutuu tuolloin ainutlaatuinen tilaisuus tulla kasvotusten juttelemaan rockin elävän legendan kanssa Motörheadista ja moottoripyöristä. Uskomme, että tällä kaverilla riittää juttua molemmista.

Jokainen Motörheadin konsertteja livenä todistanut tunsi Mikkeyn rumpujen voiman. Nyt tarjolla on ainutlaatuisen tilaisuuden todistaa hänen customoidun Victory High Ballinsa soundia livenä.

Mikkey Deen Victory Motörhead Motörcycle esillä Victoryn osastolla 6k99 pe-su.

Lisätietoja Victory-moottoripyöristä: www.victory.fi

Lisätietoja MP16-messuista www.mpmessut.fi

victory-moto-cc-88rhead-mikkey-dee

Otto Johan Albin Brandt perusti vuonna 1905 Helsinkiin pienen urheiluliikkeen, jonka hän nimesi Aktiebolaget Otto Brandt Osakeyhtiöksi. Viiden omistajasukupolven ja 111 vuoden aika liikkeestä on kasvanut menestyksekäs konserni, joka on pysynyt perheyrityksenä ja tunnetaan edelleen nimellä Otto Brandt. Otto Brandt on tänään alansa johtava konserni, joka tuo maahan mm. moottoripyöriä, mönkijöitä, moottorikelkkoja, perämoottoreita, meridieselmoottoreita, pienkoneita ja mopoautoja. Konsernin kokonaismyynti on lähes 100 miljoonaa euroa ja työllistää noin 180 henkilöä. Konserniin kuuluu myös venetehtaita ja vene- ja moottoripyörien vähittäismyyntiketju. Otto Brandt -konserni edustaa yhteensä 21 tuotemerkkiä, joihin kuuluvat mm. Honda, Polaris, Victory, Indian, Ligier, Arai, Silver, Terhi, Sea Star, Yanmar, Nord Star ja XO.

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs