Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Motocrossin SM-sarja päätökseen, suomalaismenestystä maailmalla

Moottoriurheilu.tv

Motocrossin SM-sarja päätökseen, suomalaismenestystä maailmalla

Tiedote.
Julkaistu: 18.09.2016 klo 20:33
Julkaisija: Moottoriurheilu.tv

ORIMATTILAN MOOTTORIKERHOLLE KERHOJOUKKUEIDEN SUOMEN MESTARUUS

Orimattilan Moottorikerho otti motocrossin kerhojoukkueiden Suomen mestaruuden sunnuntaina Vantaalla. Ennakkosuosikki ja karsinnan voittanut Tampereen Motocross menetti menestysmahdollisuudet kilpailun toisessa erässä.

Orimattilan Moottorikerhon ykkösjoukkue (OriMK 1) oli lopulta täysin pitelemätön SM-kerhojoukkuekilpailussa. Juuso Matikainen ajoi erissään voiton ja kakkossijan, Niko Koskela säesti kolmos- ja vitostiloilla, ja Joni Tuominen täydensi tuloksen kahdella kutossijalla. Joukkueenjohtajana toimi Mikko Kaasinen.

Lue koko artikkeli tästä: http://www.moottoriurheilu.tv/orimattilan-moottorikerholle-kerhojoukkueiden-suomen-mestaruus/

 


Janne Kanerva varmisti Seinäjoki Rallin yleiskilpailuvoiton viimeisellä erikoiskokeella.

KANERVA HRT:N YLEISKILPAILUN VOITTOON SEINÄJOELLA

Janne Kanerva voitti sunnuntaina päättyneen Historic Rally Trophyn kauden viidennen osakilpailun dramaattisten vaiheiden jälkeen. Yleiskilpailun voitosta kävivät tiukan taistelun Kanerva ja Erkki Ala-Varvi. Ratkaisu nähtiin viimeisellä erikoiskokeella.

 

Normaalista kisaformaatista poiketen Seinäjoen kisa oli kaksipäiväinen. Avauspäivän iltana ajettiin viisi erikoiskoetta, joista osa pimeässä.

Seinäjoki Rallin nopeat ja paikoin haastavat tiet karsivat Historic-kisaajia varsin kovalla kädellä. Sen sai kokea myös Ala-Varvi, joka oli ennen viimeistä pätkää 19,4 sekunnin päässä kilpailua johtaneesta Kanervasta. Viimeisellä erikoiskokeella Ala-Varvi ajoi ulos viisi kilometriä ennen maalia ja kisa päättyi siihen. Voittoon ajanut Kanerva myönsi, että heilläkin oli päätöspätkällä ”muutama tilanne”.

Lue koko artikkeli tästä: http://www.moottoriurheilu.tv/kanerva-hrtn-yleiskilpailun-voittoon-seinajoella/

 

 

 

 

Kuva: Philippe Damiens

KALLIO RACINGIN NIKI TUULI UPEASTI TOISEKSI MM-STARTISSA SAKSAN LAUSITZRINGILLÄ

Kallio Racing ja Niki Tuuli antoivat tänä viikonloppuna todella kovat näytöt Supersportin MM-sarjassa kun Tuuli kykeni antamaan moninkertaiselle, hallitsevalle maailmanmestarille, Turkin Kenan Sofuoglulle kovan vastuksen tämän päivän kilpailussa. Jo lauantaina ajetussa aika-ajossa imatralaismies osoitti vauhdin olevan kohdallaan ja starttasi tänään ajettuun kilpailuun toisesta ruudusta, takanaan monta nimekästä ja kokenutta MM-sarjan kuljettajaa. Päivän kilpailussa Tuuli sijoittui toiseksi, jääden vain 1,7s Sofuoglulle. Kolmanneksi sijoittui Ranskan Jules Cluzel.

– Otin hyvän startin ja meillä olikin suunnitelma että lähden heti Kenanin perään, jotta pääsen muilta karkuun. Ajaminen tuntui tosi hyvältä ja helpolta, vaikka toki jouduin puristamaan koko ajan paljon. Pääsin jo kerran Kenanista ohitsekin, mutta tuntui paremmalta ajaa takana ja odotin Kenanin tekevän jonkun virheen, jota ei kuitenkaan tullut. Viimeisellä kierroksella päätin, että en lähde haastamaan väkisin sillä viikonlopun kohokohta eli podium oli jo käden ulottuvilla ja ajoin varmasti maaliin toisena. Tiimi teki mahtavaa työtä viikonloppuna ja kaikki toimi niin kuin oltiin suunniteltukin, Tuuli sanailee tyytyväisenä.

Lue koko artikkeli tästä: http://www.moottoriurheilu.tv/kallio-racingin-niki-tuuli-upeasti-toiseksi-mm-startissa-saksan-lausitzringilla/

 

LUE MYÖS: 
Alex Forsström ajoi rallijuniorien EM-rallissa toiseksi
Paavilaiselle täydet pisteet Saksassa


****************************************************************************************************

Tämä on AKK-Motorsport ry:n sekä Suomen Moottoriliitto ry:n yhteinen koonti viikonlopun moottoriurheilutapahtumista. Kaikki Moottoriurheilu.tv:n artikkelit ovat vapaasti käytettävissänne heti niiden julkistamisen jälkeen. Päivitämme sivua jatkuvasti emmekä näin ollen erikseen ilmoita uusista artikkeleista median edustajille.

*****************************************************************************************************

www.moottoriurheilu.tv kokoaa suomalaisen moottoriurheilun yhdelle alustalle. 
www.facebook.com/moottoriurheilutv
Ttwitter.com/mutvsuomi #moottoriurheilutv

Mikäli sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa, ota yhteyttä: media@moottoriurheilu.tv

Moottoriurheilu Media Oy on AKK-Motorsport ry:n ja Suomen Moottoriliitto ry:n yhteinen yritys, jonka tiedotusportaalina toimii www.moottoriurheilu.tv. Taustatoimittajina toimivat Nita Korhonen ja Anette Latva-Piikkilä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs