Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » MEGANE RENAULT SPORT – NYT SUOMESSA

Nordic Automotive Services Oy/ Renault

MEGANE RENAULT SPORT – NYT SUOMESSA

Tiedote.
Julkaistu: 28.03.2011 klo 10:08
Julkaisija: Nordic Automotive Services Oy/ Renault

TYYLIKÄS JA URHEILULLINEN MÉGANE RENAULT SPORT – NYT SUOMESSA

250 hv puhdasta nautintoa                
Mégane R.S:n voimanlähteenä on 2.0-litrainen 16V turbomoottori, joka tarjoaa 250 hv (184 kW) 5500 kierroksella ja 340 Nm:n huippuväännön 3000 r/min. Renault Sport 2.0 T moottori reagoi hyvin kaasupolkimen painallukseen ja on erittäin joustava alakierroksilla. 80 prosenttia huippuväännöstä on käytössä 1900 kierroksesta lähtien. Auto kiihtyy nollasta sataan vain 6,1 sekunnissa ja 1 000 metriä taittuu paikaltaan 25,7 sekunnissa. Vaihteistona on kuusiportainen käsivalintainen.

Kaksi alustavaihtoehtoa:
– Sport-alusta jokapäiväiseen ajonautintoon,
– Lisävarusteinen Cup-alusta vielä räväkämpään suoritukseen radalla.

Urheilullinen, tehokkuutta korostava muotoilu
Mégane R.S:n etupuskurissa on aerodynaaminen siipi, joka muistuttaa Formula 1 auton matalaa etusiipeä. Ilmanohjain, diffuusori, spoileri ja keskelle sijoitettu pakoputken ulostulo kuvaavat urheilullista luonnetta ja parantavat samalla sen aerodynaamista tehokkuutta.

Mégane R.S. yhdistää urheilullisuuden ja mukavuuden:
– korkeus- ja pituussuunnassa säädettävät etuistuimet, joissa on hyvä sivuttaistuki tai valinnaisvarusteena Recaro-istuimet, tekstiili- tai nahkaverhoilulla
– korkeus- ja syvyyssuunnassa säädettävä ohjauspyörä, jossa hyvät peukalonsijat,
– alumiiniset Renault Sport polkimet ja jalkatuki,

Matkustusmukavuutta ja urheilullista ajamisen iloa
Mégane R.S. sisältää kaksi yksityiskohtaa, joiden tavoitteena on nostaa urheilullisen ajon tuottamaa iloa:

– Renault Sport Dynamic Management: ESC-ajovakaudenhallintatoiminnoista voidaan valita kolmen joukosta: “On” (vakiotoiminto), “Sport” (kevyempi ESC-toiminto) ja “Off” (vapaalle nautinnolle, rata-ajoon).

– Renault Sport Monitor (lisävaruste) välittää tietoa:
  – moottorin merkittävimmistä toiminnoista
  – moottorin reaaliaikaisesta suoritusarvoista
  – vaihtamisajankohdan varoituksesta
  – kaasupolkimen ohjelmavalinnasta
  – sivuttaiskiihtyvyydestä
  – kiihdytysajoista
  – kierrosajoista

Megane R.S:n lisävarusteisiin kuuluvasta Renault Sport Monitorista on tehty kevennetty versio iPhone ja iPad käyttäjille. Rataolosuhteisiin suunnitellun ohjelman avulla käyttäjä voi mitata 0-100 km/h kiihtyvyyttä ja ¼ -mailin aikaa, seurata kierrosaikoja automaattisella sekuntikellolla ja analysoida ajoneuvon G-voimia. Ohjelma on ilmainen ja se tulee ladattavaksi Applen suomenkieliseen App Storeen lähiviikkoina.

Kattava varustelu
Vakiovarusteisiin kuuluu esimerkiksi 18 tuuman kevytmetallivanteet, automaattinen ilmastointi, Bi-Xenon-ajovalot kaarreajovaloilla, HandsFree avainkortti, vakionopeussäädin ja nopeudenrajoitin sekä MP3 yhteensopiva radio/cd-soitin

Kattava turvavarustelu sisältää muun muassa kuljettajan ja matkustajan mukautuvat turvatyynyt, edessä rintakehää suojaavat sivuturvatyynyt, turvaverhot, turvavyön esikiristimet edessä ja takaistuimen sivupaikoilla, voimanrajoittimet edessä ja takapenkin sivupaikoilla sekä ajovakaudenhallintajärjestelmä luistonestolla.

Lisävarusteena saatava CUP –alustapaketti sisältää 18" kevytmetallivanteet "AX-L" mattamustat Michelin Pilot Sport (235/40 R18 95 Y) Cup alustan jäykemmällä jousituksella, iskunvaimentimilla ja kallistuksenvakaimilla, tasauspyörästön lukon, punaiset Brembo jarrusatulat sekä uurretut jarrulevyt.

Mégane Renault Sport –mallin suositushinta alkaen 39 613 €.

Lisätietoa ja korkearesoluutioisia kuvia ja videoita www.media.renault.com (vaatii rekisteröitymisen)

Lehdistön yhteyshenkilö tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen, Nordic Automotive Services Oy, Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki. Puhelin 050-568 7706, sähköposti jonna.nevalainen(at)renault.fi. Lisätietoa Renault-mallistosta www.renault.fi

 

 

 

 

Liitetiedostot

Renault- ja Dacia-henkilö- ja -tavara-autojen sekä varaosien maahantuojana Suomessa toimii 1.11.2010 lähtien.Nordic Automotive Services Oy. Yhtiö on Bassadone Automotive Groupin tytäryhtiö ja Simetron Group Oy:n sisaryhtiö.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs