Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Maalipinnan suojaaminen ennen syksyn ja talven ankaria olosuhteita on tärkeää

Oy Kaha Ab

Maalipinnan suojaaminen ennen syksyn ja talven ankaria olosuhteita on tärkeää

Tiedote.
Julkaistu: 15.09.2016 klo 10:09
Julkaisija: Oy Kaha Ab

Syksyn saapuessa auton maalipinnan suojaaminen tulee jälleen ajankohtaiseksi. Suojaamalla auton maalipinnan varmistat, että syksyn ja talven ankarat sääolosuhteet eivät vahingoita maalipintaa. Helppotöiset ja kestävät pinnoitteet haastavat nyt perinteiset autovahat. Pinnoite on helppo ja nopea tapa suojata auton maalipinta tehokkaasti. Pinnoite on vahaan verrattuna yleensä huomattavasti kestävämpi.  Uudehkon ja hyväkuntoisen maalipinnan voi pinnoittaa ilman esikäsittelyä, mutta hieman kulunut maalipinta tulee aina esikäsitellä ennen pinnoittamista.

SONAX XTREME Protect + Shine -pinnoite päällystää maalipinnan erittäin tasaisella ja kestävällä suojapinnoitteella. Helppokäyttöinen pinnoite levitetään SONAX Erikoispehmeän levityssienen avulla maalipinnalle ristikkäisin liikkein, alue kerrallaan. Erikoispehmeä levityssieni mukailee auton maalipintaa tehden levityksen helpoksi ja lopputuloksesta tasaisen. Lopuksi pinta pyyhkäistään mikrokuituliinalla. Käsittely on huomattavasti nopeampi ja vähätöisempi kuin perinteinen vahaus. SONAX XTREME Protect + Shine ei sisällä vahaa, vaan perustuu nykyaikaiseen Hybrid NetProtection teknologiaan. Pinnoite antaa todella kestävän suojan, kirkkaat värit ja loistava kiillon. Pinnoitettu maalipinta hylkii vettä erinomaisesti ja aikaan saa halutun pisarointiominaisuuden.

Pinnoittamalla auton keväällä ja syksyllä saadaan maalipinnalle optimaalinen suoja ja upea kiilto. Kiiltoa voi halutessaan lisätä pesujen jälkeen käsittelemällä maalipinta kiillonkohottajalla. SONAX XTREME Brilliant Shine Detailer Kiillonkohottaja suihkutetaan pestylle maalipinnalle ja pinta pyyhitään tasaiseksi mikrokuituliinalla. Käsittely on äärettömän helppo ja nopea sekä aikaan saa loistavan, syvän kiillon.

 

Lisätiedot:
Jari Veteläinen, tuotepäällikkö
jari.vetelainen@kaha.fi
09 615 68 208

Liitetiedostot

Oy Kaha Ab

Suomen suurimpiin autovaraosien, ajoneuvojen ja veneiden lisävarusteiden maahantuonti- ja tukkuliikkeisiin kuuluva Kaha on toiminut alalla jo vuodesta 1934.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs