Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Lisäaineiden käyttö vähentää käyttökustannuksia

Oy Kaha Ab

Lisäaineiden käyttö vähentää käyttökustannuksia

Tiedote.
Julkaistu: 12.07.2016 klo 15:00
Julkaisija: Oy Kaha Ab

Puhdas moottori kuluttaa vähemmän polttoainetta ja aiheuttaa vähemmän ongelmia. Saksalaisen LIQUI MOLYn lisäaineiden avulla moottori myös pysyy puhtaana. Niiden avulla ajoneuvokaluston käyttökustannuksia voi vähentää huomattavasti. Sen osoittavat paitsi laboratoriotestit myös käytännön kokemus.

Dirk Sauer pyörittää huolintaliikettä Saksassa. Hänen yrityksensä kuorma-autoissa on jo aiemmin käytetty LIQUI MOLYn moottoriöljyjä. Hän halusi kokeilla myös lisäaineita. Testikohteeksi hän valitsi kaukolämpölaitoksensa kiinteät Volvo-kuorma-automoottorit. Kyseiset moottorit voivat joskus olla jopa 24-tuntisesti erittäin kuormittavassa käytössä. "Saimme tuntikulutuksen vähenemään 75 litrasta 72 litraan", Dirk Sauer sanoo. "Siten me säästämme kuukaudessa noin­ 2 160 litraa polttoainetta. Se on hyväksi sekä lompakollemme että ympäristölle."

Säästöä syntyy myös alhaisemmista huoltokustannuksista ja lyhyemmistä seisonta-ajoista. "Suuren kuormituksen vuoksi meidän oli aiemmin vaihdettava kalliit suuttimet joka vuosi", Dirk Sauer sanoo. "LIQUI MOLY -tuotteiden käytön aloittamisen jälkeen kalliissa suuttimissa ei enää ole esiintynyt vaurioita tai häiriöitä."

Tämä tarjoaa suuria säästömahdollisuuksia ennen kaikkea ajoneuvokaluston omistajille. Kun kulutus vähenee neljä prosenttia, polttoainekustannukset ovat vuodessa kymmeniä tuhansia euroja pienemmät. Siihen on jo laskettu mukaan lisäaineiden hankinnasta syntyvät lisäkustannukset. Lisäksi muitakin korjausten ja suunnittelemattomien seisonta-aikojen aiheuttamia kustannuksia poistuu. Jos ajoneuvokalusto on jo vanhempi tai jos Dieselin laatu ei ole kovinkaan hyvä, säästöjä voi syntyä jopa enemmän.

Miten se toimii? LIQUI MOLYn Super Diesel -lisäaine tekee moottorille monella tavalla hyvää. Ensinnäkin se puhdistaa ruiskutusjärjestelmän. Se irrottaa kerrostumat herkistä suuttimista ja huolehtii siitä, että uusia kerrostumia ei pääse syntymään. Polttoaineen ruiskutus toimii jälleen optimaalisesti, ja polttoaine myös palaa erityisen tehokkaasti. Lisäksi lisäaine voitelee suuttimet ja lisää siten niiden käyttöikää. Se lisää myös setaanilukua. Siten polttoaineen syttyvyys paranee ja moottori pyörii rauhallisemmin sekä säästeliäämmin. Lisäaine suojelee myös koko polttoainejärjestelmää korroosiolta.

Tietoa LIQUI MOLYsta LIQUI MOLY GmbH Ulmista Etelä-Saksasta tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita kuten moottoriöljyjä, lisäaineita, autonhoitotuotteita ja huoltotuotteita. Tuotevalikoima käsittää yli 4000 nimikettä. LIQUI MOLY kehittää ja testaa tuotteensa omissa laboratorioissa, valmistaa ainoastaan Saksassa ja markkinoi itse kaikkia tuotteita. Yli 50 vuotta sitten perustettu LIQUI MOLY kuuluu alansa johtaviin yrityksiin. Sen tuotteita myydään Saksassa ja 120 muussa maassa

 

Lisätiedot
Jari Veteläinen, tuotepäällikkö
jari.vetelainen@kaha.fi
09 615 68 208 
 

Liitetiedostot

Oy Kaha Ab

Suomen suurimpiin autovaraosien, ajoneuvojen ja veneiden lisävarusteiden maahantuonti- ja tukkuliikkeisiin kuuluva Kaha on toiminut alalla jo vuodesta 1934.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs