Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Lauantain moottoriurheilukilpailut Suomessa: Snowcross -kausi päätökseen, jääkuningas hallitsi Konnevedellä, Pellonpää kuumeisena MK-Enduron voittoon ja F-rallisarjassa draamaa

Moottoriurheilu.tv

Lauantain moottoriurheilukilpailut Suomessa: Snowcross -kausi päätökseen, jääkuningas hallitsi Konnevedellä, Pellonpää kuumeisena MK-Enduron voittoon ja F-rallisarjassa draamaa

Tiedote.
Julkaistu: 05.03.2016 klo 20:32
Julkaisija: Moottoriurheilu.tv

Hyvä median edustaja,

Tämä on AKK-Motorsport ry:n sekä Suomen Moottoriliitto ry:n yhteinen tiedote medialle, johon on koostettu päivän moottoriurheilutapahtumat Suomessa. Tekstit ja kuvat vapaaseen editoriaaliseen käyttöön.

****************************************************************************


MOOTTORIPYÖRIEN JÄÄRATA-SM: VEHNIÄISELLE TÄYSPOTTI KOTIKILPAILUSTA

Konneveden Moottorikerho/UA:n jäälegenda, 23-kertainen Suomen Mestari Kari Vehniäinen ei pettänyt kotiyleisöään, vaan vei tänään kaikki neljä A-luokan lähtöä nimiinsä.

Konneveden Isolahdella ajettiin tänään lauantaina kauden neljäs jääradan SM-osakilpailu. 50-vuotisjuhlaansa viettävän kerhon tapahtumaan oli saapunut paikalle lähes 500 maksanutta katsojaa. Ennakkosuosikin paineet kasattiin vahvasti Open ja Lites A -luokkien ylivoimaisessa pistejohdossa kisaan startanneelle oman kylän Kari Vehniäiselle. Vaikka paikoin mies joutui käymään tiukkaakin taistoa paremmuudesta, ei hän jättänyt jossitteluille varaa. Vehniäinen vei nimiinsä molemmat Open A ja Lites A –luokkien lähdöt ja on nyt vahvasti matkalla kartuttamaan SM-mitalisaldoaan kahdella kirkkaimmalla.

Lue koko tiedote tästä. AKI PIHLAJA SNOWCROSSIN SUOMENMESTARIKSI

Rovaniemellä kilpailtiin tänään SM-Snowcrossin kauden viimeinen kilpailu. Järjestävän seuran Aki Pihlaja Lynxillään oli koko päivän nopein kuljettaja. Aamun aika-ajoissa pohja-aika ja molemmista kilpailueristä voitto takasivat Pihlajalle kolmannen perättäisen Suomenmestaruuden.

Hopealle ylsi niin ikään kolmannen kerran peräkkäin TeamLoukon Viktor Herten. Hertenin päivän saldo oli kolmas ja toinen sijoitus.

Lue koko tiedote tästä.

 

PELLONPÄÄ VEI MOOTTORIKELKKOJEN SM-ENDUROKILPAILUN

Taivalkoskella tänään ajetun Moottorikelkkojen SM-Endurokilpailun voittoon ajoi Lauri Pellonpää Arctic Catillaan. Eroa toiseen kilpailijaan Mikko Hämäläiseen syntyi vajaan sadan kilometrin matkalla 18 sekuntia. Kolmanneksi sijoittui Ilomantsin kilpailun voittaja Juha Haapämäki, joka jäi voittajalle jo lähes minuutin. Tästä eteenpäin olikin varsin tiukkaa taistelua kuljettajien ollen muutaman sekuntin sisällä toisistaan.

Lauri Pellonpään voitto ei tullut helpolla.

– Päivä oli todella vaikea, olen ollut pari päivää lääkekuurilla ja aamulla kuumetta oli vielä 39 astetta. Jouduin säätämään vauhtia omien fyysisten tuntemusten mukaan. Onneksi reitti ei ollut muuttunut vielä kovin patikkoiseksi ja pystyin pitämään hyvää vauhtia yllä.


Lue koko tiedote tästä. F-RALLISARJASSA TERO SALMINEN TIUKAN KISAN JÄLKEEN VOITTAJAKSI JÄMSÄSSÄ

F-rallisarjan kolmannessa osakilpailussa Jämsän Metalli ja Kuljetus –rallissa ei vältytty yllätyksiltä. Joonas Lindroos oli kisan nopein, mutta ohitettuaan reittitarkistuspisteen, hänet suljettiin kilpailusta ja Tero Salminen nousi kisan voittajaksi.

Reitti oli kilpailijoiden mieleen erityisesti erikoiskokeiden 2 ja 4 osalta. Myös katsojat löysivät hyvin tiensä erikoiskokeille, sillä EK 2 liput myytiin loppuun.

-Eihän tässä voi olla kuin tyytyväinen kerta voitimme kisan. Auto saatiin kuntoon Jämsää varten ja se toimi ongelmitta. Reitti oli todella hieno, erityisesti Vaheri ja Ouninpohja oli mahtavia ajaa. Oma suosikkini oli EK 4, todella nopea ja paljon ylityksiä. Tästä on hyvä suunnata seuraavaan kisaan, Tero Salminen toteaa tyytyväisenä.

Lue koko tiedote tästä

 

www.moottoriurheilu.tv kokoaa suomalaisen moottoriurheilun yhdelle alustalle.
www.facebook.com/moottoriurheilutv
Twitter.com/mutvsuomi #moottoriurheilutv

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: Nita Korhonen +358 400 542 271, Anette Latva-Piikkilä +358 40 772 4124 tai media@moottoriurheilu.tv.

Moottoriurheilu Media Oy on AKK-Motorsport ry:n ja Suomen Moottoriliitto ry:n yhteinen yritys, jonka tiedotusportaalina toimii www.moottoriurheilu.tv. Taustatoimittajina toimivat Nita Korhonen ja Anette Latva-Piikkilä.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs