Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Lauantai tarjosi huimaa motorsport -kamppailua ympäri Suomen

Moottoriurheilu.tv

Lauantai tarjosi huimaa motorsport -kamppailua ympäri Suomen

Tiedote.
Julkaistu: 20.08.2016 klo 21:30
Julkaisija: Moottoriurheilu.tv

 

Wolfgang Schuster. Kuva Lars Törnqvist.

IRRC-SARJAN KÄRKIKULJETTAJAT NÄYTTIVÄT PARASTAAN IMATRAN LAUANTAINA

Lauantai avattiin kostean kelin aika-ajoilla, mutta keli kuivui iltapäivän kilpailuihin. IRRC-luokissa sarjojen huiput näyttivät parastaan, mutta sivuvaunulokassa nähtiin ensimmäiset suomalaisvoittajat.

Lauantaipäivä aukesi Imatralla kovan rankkasateen jäljiltä märkänä, mutta sade taukosi juuri ennen IRRC Supersport -luokan toista aika-ajoa Imatran jäädessä kahden sadealueen väliin. Kostealla radalla ajetuissa ensimmäisissä sessioissa ei nähty aikaparannuksia, mutta radan kuivuessa tilanne muuttui.

Lue koko artikkeli tästä.


 

 


ATV-crossin ensimmäiset erät saatiin ajettua aurinkoisessa säässä. Kuva: Henri Saari

RUOTSALAINEN VOITTOON HEINOLAN ATV-KISASSA – AMPIAINEN PILASI TANHUANPÄÄN PÄIVÄN

Heinolan Motocross-viikonloppu polkaistiin tänään lauantaina käyntiin hienossa säässä, mutta lopulta kuljettajat saivatkin nauttia varsin monipuolisesta kelistä, kun sade tuli toisten erien aikaan sekoittamaat pakkaa. Kilpailut saatiin kuitenkin hyvin päätökseen ATV-luokissa sekä kansallisissa MX-luokissa.

Tänään Heinolassa ajettuun kauden toiseksi viimeiseen ATV-motocrossin SM-osakilpailuun toivat luonnonvoimat oman mausteensa – joidenkin kohdalla vähemmän, joidenkin enemmän. Ensimmäisten erien aikaan aurinko porotti kirkkaalta taivaalta ja vielä toisten erien alkaessa sai MX65-luokka nauttia kuivasta kelistä. C/C-luokan erän aikana alkoi kuitenkin rankka vesisade. Loput toisista eristä jouduttiin ajamaan erittäin märällä ja liukkaalla radalla.

ATV-luokan kauden toiseksi viimeisen SM-osakilpailun ensimmäinen erä sujui sarjajohtaja Jani Tanhuanpään tahtiin.

– Aamun aika-ajossa rata oli tosi hyvä ja keli oli täydellinen, oma ajo oli kyllä vähän tukkosta, mutta aika riitti kakkospaikallle, Tanhuanpää kertaa.

Ensimmäisessä erässä mies lähti hyvän startin myötä vetämään joukkoa ensimmäisen mutkan jälkeen.

– Rataki oli kulunut sopivalle patille ja sain hyvän rytmin päälle. Ero toisena ajaneeseen Lasse Ruotsalaiseen oli parhaimmillaan noin 20 sekuntia ja tuntui, että suoritus oli lähestulkoon täydellinen! Toiseen erään sitten tulikin vaikeuksia senkin edestä, noin tunti ennen toisen erän lähtöä osui ukkosmyrsky radan päällä ja jälleen kerran saatiin tältä kaudelta tuttua mutapainia. Eipä siinä, keli on kaikille sama, mutta todellinen epäonni iski lähdön odotusalueella kun, ampiainen pisti toiseen silmään ja teki ajamisesta lievästä sanottuna hankalaa!

Lähdön jälkeen puremasta kärsinyt Tanhuanpää käänsi ensimmäiseen mutkaan sijalla seitsemän.

Lue koko artikkeli tästä.


LUE MYÖS: 
Niclas Grönholm SuperCar-luokan voittoon Oulussa - Jussi Klemola viittä vaille suomenmestari
Joonas Soilu MM-rallin opeilla uransa ensimmäiseen SM-voittoon Turussa

****************************************************************************************************

Tämä on AKK-Motorsport ry:n sekä Suomen Moottoriliitto ry:n yhteinen koonti viikonlopun moottoriurheilutapahtumista. Kaikki Moottoriurheilu.tv:n artikkelit ovat vapaasti käytettävissänne heti niiden julkistamisen jälkeen. Päivitämme sivua jatkuvasti emmekä näin ollen erikseen ilmoita uusista artikkeleista median edustajille.

*****************************************************************************************************

www.moottoriurheilu.tv kokoaa suomalaisen moottoriurheilun yhdelle alustalle.
www.facebook.com/moottoriurheilutv
Twitter.com/mutvsuomi #moottoriurheilutv

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: Nita Korhonen +358 400 542 271, Anette Latva-Piikkilä +358 40 772 4124 tai media@moottoriurheilu.tv.

Moottoriurheilu Media Oy on AKK-Motorsport ry:n ja Suomen Moottoriliitto ry:n yhteinen yritys, jonka tiedotusportaalina toimii www.moottoriurheilu.tv. Taustatoimittajina toimivat Nita Korhonen ja Anette Latva-Piikkilä.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs