Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Laakkonen laajentaa Mazda-yhteistyötään pääkaupunkiseudulla

Laakkonen Yhtiöt

Laakkonen laajentaa Mazda-yhteistyötään pääkaupunkiseudulla

Tiedote.
Julkaistu: 10.03.2014 klo 12:55
Julkaisija: Laakkonen Yhtiöt

Laakkosen automyynti- ja huoltopalvelut laajenevat pääkaupunkiseudulla, kun Mazda Espoon toiminta siirtyy Niittykummusta Laakkosen Suomenojan autotaloon maaliskuun puolivälissä.

"Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Mazda-edustuksen jo toiseen pääkaupunkiseudun toimipisteeseemme Herttoniemen täyden palvelun autotalomme lisäksi. Meillä on entuudestaan Mazdan edustus kahdessatoista toimipisteessämme Suomessa ja tämä muutos vahvistaa entisestään asemiamme Mazdan jälleenmyyjänä ja huoltopalvelujen tarjoajana pääkaupunkiseudulla", toteaa Laakkosen toimitusjohtaja Timo Yli-Salomäki. "Mazdan myynti on kääntynyt uusien mallien myötä rohkaisevaan nousuun ja uskomme vahvasti, että kasvu jatkuu myös pitkälle tulevaisuuteen", Yli-Salomäki jatkaa.

"Laakkonen on hyvä ja pitkäaikainen kumppanimme Mazdan myynnin ja huoltotoiminnan parissa, joten luotamme lujasti siihen, että Läntisen Uudenmaan Mazda-asiakkaamme ovat myös tulevaisuudessa hyvissä käsissä", sanoo Mazda Maahantuonnin johtaja Markku Riekkola. "Mazdan tavanomaisuutta haastava lähestyminen uusien kuudennen sukupolven tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa on johtanut meidät hienolle kasvu-uralle yksityisten autonostajien parissa. Laakkosen vahva osaaminen yritysmyynnin saralla tulee varmasti lisäämään entisestään Mazdan kiinnostusta myös yritysautoilijoiden parissa, ympäristöystävällisyys ja taloudellisuus kun ovat tuotteissamme aina vakiovarusteena upean designin ja erinomaisen suorituskyvyn ohella", Riekkola päättää.

Laakkonen Suomenoja palvelee Mazda-asiakkaita osoitteessa Kuitinmäentie 30, 02270 Espoo.

Lisätietoja: Timo Yli-Salomäki, toimitusjohtaja, Laakkonen-autokonserni,
puh. 010 214 7501 tai 040 595 8215, timo.yli-salomaki@laakkonen.fi

Markku Riekkola, Mazda –johtaja Suomi, puh. 0207 704 321 tai 040 769 2130

 

Laakkonen Yhtiöt on itsenäinen suomalainen monialayhtymä, jonka autokonsernin muodostavat Autotalo Laakkonen Oy ja Veljekset Laakkonen Oy. Laakkonen edustaa tällä hetkellä 20 automerkkiä. Täyden palvelun Laakkonen autotaloja on 31 eri puolilla Suomea. Vuosittaisten autojen myynti- ja huoltotapahtumien määrän sekä verkoston laajuuden mukaan mitattuna Laakkonen on Suomen suurin autoalan vähittäismyyjä. Lisää tietoa löytyy sivulta www.laakkonen.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs