Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » KUTSU: Ilta tähtiä ja vauhtia täynnä - Moottoriurheilun naismestarit kohtaavat Hyvinkäällä

Moottoriurheilu.tv

KUTSU: Ilta tähtiä ja vauhtia täynnä - Moottoriurheilun naismestarit kohtaavat Hyvinkäällä

Tiedote.
Julkaistu: 20.09.2016 klo 17:01
Julkaisija: Moottoriurheilu.tv

KUTSU

AKK-Motorsport ry, Suomen Moottoriliitto ry ja Autoliitto kutsuvat teidät Hyvinkään Vauhtipuistossa torstaina 22.9. klo 17-20 järjestettävään moottoriurheilutapahtumaan, joka on suunnattu erityisesti autoista, moottoripyöristä sekä niillä ajamisesta kiinnostuneille naisille.

Päivän aikana pääsee tutustumaan monipuolisesti moottoriurheiluun – niin eri lajeihin, urheilijoihin kuin seuratoimintaankin. Testaamaan pääsee ralli-, crosskart- ja karting-autoja - kuten myös kokeilemaan autoslalomia ja taitoajoa omalla autolla. Illan aikana järjestetään myös rallikyydityksiä.

Tapahtuma aloitetaan klo 17 tuoreiden ratamoottoripyöräilyn sivuvaunuluokan maailmanmestareiden Kirsi Kainulaisen ja Pekka Päivärinnan lehdistötilaisuudella. Kaksikko saapuu Hyvinkäälle suoraan Iso-Britannian Donington Parkista, jossa Päivärinta saavutti uransa viidennen maailmanmestaruuden ja Kainulainen teki historiaa olemalla maailman ensimmäinen lajin naismaailmanmestari.

Median haastateltavina ovat myös muiden lajien Suomen huiput, kuten formulatähti Emma Kimiläinen, offroad-lajeissa nykyään kisaava mediapersoona Kristiina Komulainen, kartinglupaukset Kaisa Eiristö ja Meri Levula, ensimmäinen ratamoottoripyöräilyn SM-sarjaan osallistunut alaraajahalvaantunut nainen Ulla Kulju ja historiaa vuonna 2001 tehnyt ratamoottoripyöräilyn Pohjoismaiden mestari Heta Koivuniemi (ent. Lauslehto).

Lue lisää: http://www.moottoriurheilu.tv/moottoriurheilun-naismestarit-kohtaavat-hyvinkaalla/


Tervetuloa Hyvinkään Vauhtipuistoon!

Osoite: Hikiäntie 1508, 05801 Hyvinkää
Lisätietoa: https://www.facebook.com/events/669075713261110/

Nita Korhonen / 0400 542 271****************************************************************************************************

Tämä on AKK-Motorsport ry:n sekä Suomen Moottoriliitto ry:n yhteinen koonti viikonlopun moottoriurheilutapahtumista. Kaikki Moottoriurheilu.tv:n artikkelit ovat vapaasti käytettävissänne heti niiden julkistamisen jälkeen. Päivitämme sivua jatkuvasti emmekä näin ollen erikseen ilmoita uusista artikkeleista median edustajille.

*****************************************************************************************************

www.moottoriurheilu.tv kokoaa suomalaisen moottoriurheilun yhdelle alustalle. 
www.facebook.com/moottoriurheilutv
Ttwitter.com/mutvsuomi #moottoriurheilutv

Mikäli sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa, ota yhteyttä: media@moottoriurheilu.tv

Moottoriurheilu Media Oy on AKK-Motorsport ry:n ja Suomen Moottoriliitto ry:n yhteinen yritys, jonka tiedotusportaalina toimii www.moottoriurheilu.tv. Taustatoimittajina toimivat Nita Korhonen ja Anette Latva-Piikkilä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs