Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Kustomoi unelmien auto

Kustomoi unelmien auto

Tiedote.
Julkaistu: 28.01.2015 klo 10:30
Julkaisija: Dassault Systemes

Dassault Systèmesin kehittämä My Car Experience -ratkaisu auttaa autoteollisuutta suunnittelun personoinnissa. Kuluttajan valinnat ohjaavat luomaan yksilöllisen unelmien auton. 

3D-mallinnus mahdollistaa asiakkaiden toiveiden mukaisen auton suunnittelun virtuaalisesti. Dassault Systèmesin My Car Experience -ratkaisu toimii yrityksen kehittämällä 3DEXPERIENCE-alustalla. Ratkaisu tallentaa asiakkaan toiveet järjestelmään, jossa luodaan asiakkaan tarpeita ja makua vastaava auto.

Auton suunnittelu voi olla mielenkiintoista innovatiivisten sosiaalisen median työkalujen ja virtuaalisen simulaation avulla. 3D-simulaatio ja analyysi takaavat, että asiakas säästää aikaa, rahaa ja resursseja. 3DEXPERIENCE-alustan avulla todellisuutta ja virtuaalista maailmaa on jopa vaikea erottaa toisistaan.

-Vierailija voi tutustua virtuaalisessa näyttelytilassa automallistoon. Hänen valintansa tallennetaan järjestelmään, jolloin ajoneuvo vastaa täsmälleen hänen valintojaan. Autosta hahmotellun kuvan voi jakaa sosiaalisessa mediassa, jolloin perhe ja ystävät pääsevät auton valintaprosessiin mukaan, kertoo Dassault Systèmesin Euronorth-alueen toimitusjohtaja Stephen Chadwick.

Autoteollisuudelle on tärkeää palvella asiakasta ostohetkellä, ja tuotteen simulaatio auttaa ostoksen visualisoinnissa. Sosiaalinen media kulkee myös mukana kehityksessä. 

Dassault Systèmes on maailman johtava tuotteen elinkaaren hallintaratkaisuihin (PLM) ja 3D-mallintamiseen keskittynyt ohjelmistoyritys. Sen asiakkaisiin lukeutuvat Bentley Motors, Jaguar Land Rover ja McLaren, sekä useat F1-tiimit.

Teknologia lisää tehokkuutta 

Autonvalmistajien ongelmina ovat olleet tiedonkulun puute ja erilliset, yhteen sopimattomat ohjelmistot.  3DEXPERIENCE-alustan ansiosta kaikki valmistukseen osallistuvat yksiköt saavat samat tiedot, mikä nopeuttaa tuotekehitystä. Enää ei tarvitse odottaa kalliiden prototyyppien valmistumista, että pääsee näkemään uuden ajoneuvon.

Tarkka 3D-mallinnus mahdollistaa virtuaalisen mallintamisen auton yksittäisistä osista kokonaisiin kulkuneuvoihin. 3DEXPERIENCE- ratkaisu pitää sisällään kaiken tuotteen elinkaareen liittyvän tiedon suunnittelusta valmistukseen, käyttöön ja kierrätykseen.

Lisätietoa My Car Experiencestä täältä

 

Lisätietoja:

Dassault Systèmes, lehdistön yhteyshenkilöt

Mari Kuusinen, OS/G Viestintä, mari.kuusinen@osg.fi, p +358 40 1964374

Liitetiedostot

Dassault Systèmes on maailman johtava 3D-mallintamiseen ja tuotteen elinkaaren hallintaratkaisuihin (PLM) keskittynyt ohjelmistoyritys. Dassault Systèmesin 3DEXPERIENCE-ratkaisujen avulla on mahdollista digitaalisesti mallintaa ja simuloida sekä tuotteita että prosesseja, mutta myös resursseja, joita käytetään tuotteiden valmistamiseen, ylläpitämiseen ja kierrättämiseen ympäristöystävällisellä tavalla. Dassault Systèmesillä on noin 190.000 asiakasta yli 140 maassa. Suomessa Dassault Systèmesillä on ollut oma toimisto huhtikuusta 2010. Lisätietoja: www.3ds.com

CATIA, SOLIDWORKS, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA, GEOVIA, EXALEAD, 3D VIA, 3DSWYM, BIOVIA ja NETVIBES ovat Dassault Systèmesin tai yrityksen alihankkijoiden rekisteröimiä ohjelmistoja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs