Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Kamux laajentuu pääkaupunkiseudulla — 35. Kamux avaa Vantaan Petikkoon

Kamux

Kamux laajentuu pääkaupunkiseudulla — 35. Kamux avaa Vantaan Petikkoon

Tiedote.
Julkaistu: 05.10.2016 klo 09:00
Julkaisija: Kamux

Kamux tukevoittaa jalansijaansa pääkaupunkiseudulla avaamalla automyymälän Vantaan Petikkoon. Liike on Suomen 35. Kamux-myymälä.

- Kartoitamme koko ajan aktiivisesti sopivia liiketiloja Kamuxin kasvulle. Pääkaupunkiseutu on yksi kiinnostavista laajentumiskohteista, ja Petikosta löytyi autokaupalle hyvin sopiva tila, jonka sijainti Kehä III:n varrella on erinomainen, maajohtaja Jussi Mäkinen kertoo.

Kamux palvelee pääkaupunkiseudun asiakkaita Helsingissä Konalassa ja Malmilla sekä Vantaan Virkatiellä lentokentän alueella ja nyt myös Petikossa. Petikossa autokauppaa tehdään kahdeksan myyjän voimin.

2 500 autoa mistä valita

Konseptinsa mukaisesti Kamux tarjoaa asiakkailleen koko laajan 2 500 käytetyn auton valikoiman mistä tahansa Kamuxin myymälästä. Tarpeen mukaan auto toimitetaan asiakkaalle myös koti-ovelle tai vaikkapa työpaikalle.

- Kamux on käytettyjen autojen asiantuntija, sillä keskitymme 100-prosenttisesti juuri käytettyjen autojen kauppaan. Erikoistuminen tarkoittaa asiakkaalle kilpailukykyisiä hintoja ja kiinnostavaa valikoimaa. Vaihtoauton hinnoittelu käy kaupanteon yhteydessä saman tien, sillä auto-osaaminen on Kamuxilla vahvaa, Jussi Mäkinen jatkaa.

Käytetty auto on järkevä hankinta

- Ihmisten tarvitsee liikkua ja elämäntilanteen muutos saattaa aktivoida auton ostamisen tai vaihtamisen nopeastikin. Käytetty auto on järkevä valinta, Mäkinen sanoo.

Kamux toimii myös Ruotsissa ja Saksassa, mikä tarkoittaa asiakkaille mahdollisuutta hankkia auto suomea puhuvan myyjän avustuksella luotettavasti myös näistä maista.

Lisätietoja: maajohtaja Jussi Mäkinen, puh. 050 590 5860

Kamux lyhyesti

Kamux on vuonna 2003 toimintansa aloittanut käytettyjen autojen sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin erikoistunut autoliikeketju. Kamux toimii Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Kamuxilla on 35 autoliikettä Suomessa, yhdeksän Ruotsissa ja se avasi ensimmäisen autoliikkeensä Saksassa joulukuussa 2015. Vuonna 2015 Kamux myi 28 515 autoa. Vuonna 2015 konsernin liikevaihto oli 310 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa oli keskimäärin 271 työntekijää.

www.kamux.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs