Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Kamux avaa toisen liikkeen Tampereelle

Kamux

Kamux avaa toisen liikkeen Tampereelle

Tiedote.
Julkaistu: 10.05.2016 klo 09:00
Julkaisija: Kamux

Kamux on avannut toisen myymälän Tampereelle. Uusi Kamuxin autoliike sijaitsee Lielahdessa.

- Tampere on iso talousalue, ja olemme jo jonkin aikaa etsineet sopivaa liiketilaa täältä. Lielahti on kehittyvä alue Tampereella, johon keskittyy paljon vähittäiskauppaa ja myös asuinalueena se on kasvava, kertoo maajohtaja Jussi Mäkinen.

Alkuvaiheessa Kamux palvelee Tampereen Lielahdessa kuuden myyjän voimin.

Tampereen Lielahti on Kamuxin 34. Suomen myymälä

Kamuxin myymäläverkkoon kuuluu jo 34 liikettä ympäri Suomea. Kamux on keskittynyt sataprosenttisesti käytettyjen autojen myyntiin sekä niihin liittyviin palveluihin.  

- Haluamme tarjota käytettyjä autoja asiakkaita kiinnostavaan hintaan ja toimia luotettavana kumppanina autokaupassa, Jussi Mäkinen jatkaa.

Laaja, vaihtuva autovalikoima

Kamuxin toimintamallin mukaisesti asiakkaalla on mahdollisuus ostaa auto Kamuxin koko valikoimasta. Auto toimitetaan vaikka kotiovelle, jos asiakas niin haluaa, ja samalla tarvittaessa noudetaan mahdollinen vaihtoauto. Kamuxin autovalikoima kattaa Suomen 2 500 auton valikoiman lisäksi Kamuxin Ruotsin ja Saksan autojen valikoiman. Autovalikoima uusiutuu jatkuvasti tarjoten kiinnostavia vaihtoehtoja erilaisiin autotarpeisiin.

Lisätietoja: maajohtaja Jussi Mäkinen, puh. 050 590 5860

Kamux lyhyesti

Kamux on vuonna 2003 toimintansa aloittanut käytettyjen autojen sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin erikoistunut autoliikeketju. Kamux toimii Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Kamuxilla on 34 autoliikettä Suomessa, yhdeksän Ruotsissa ja se avasi ensimmäisen autoliikkeensä Saksassa joulukuussa 2015. Vuonna 2015 Kamux myi 28 515 autoa, ja yhteensä Kamux on myynyt jo yli 110 000 autoa. Vuonna 2015 konsernin liikevaihto oli 310 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa oli keskimäärin 271 työntekijää.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs