Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Kalle Pinomäki tarjosi Renault Twingolle maailman nopeinta soraa

Nordic Automotive Services Oy/ Renault

Kalle Pinomäki tarjosi Renault Twingolle maailman nopeinta soraa

Tiedote.
Julkaistu: 01.08.2011 klo 09:12
Julkaisija: Nordic Automotive Services Oy/ Renault

Kalle Pinomäki selvitti Suomen MM-rallin vaativan ja vauhdikkaan reitin uudella Renault Twingollaan jokseenkin ongelmitta. Turkulainen toi Set Promotionin etuveto-Twingon maaliin Jyväskylään sijalla 41, ja mikä tärkeintä, luokassaan kolmantena.

- Tämä oli vähän erilainen kilpailu. Yleensä ajetaan kärkisijoitusta, mutta tiedettiin jo alussa, että siihen ei taida olla mahdollisuutta.

Ajettiin kovaa, tultiin reitti läpi ja saatiin kokemusta. Ihan hauskaa oli kyllä, Pinomäki totesi myöhään lauantai-iltana Paviljongin maalialueella.

Pinomäki ja salolainen kartanlukija Matti Kaskinen joutuivat ajamaan kieli keskellä suuta kilpailun viimeiset erikoiskokeet, sillä kahteen kertaan ajetut pätkät olivat paikoin varsin huonossa kunnossa.

 - En muista ajaneeni tässä rallissa näin huonossa kunnossa olleita teitä. Se oli sellaista kivien ja urien kiertämistä, Pinomäki korosti.

Tuliterä Twingo kesti röykytyksen kuitenkin hyvin.

 - Olen erittäin positiivisesti yllättynyt auton ominaisuuksista ja toimivuudesta. Se kesti tämän MM-ralliurakan moitteetta. Saimme nyt hyvää kokemusta uuden auton suhteen. Moottoripäivitys tekisi terää, sen nyt huomasimme, Pinomäki muistutti.

Set Promotion esiintyi Suomen MM-rallissa kahden auton voimin. Mikko Pajunen kilpaili turkulaistallin Renault Cliolla, ja oli yksi kilpailun sensaatioista. Etuvetoautollaan Pajunen oli nelivetoisten turboautojen seassa jopa jo toisena, ja tuli PWRC:n MM-osakilpailussa maaliin lopulta kuudentena. Pajunen palkittiin suorituksesta arvostetulla Abu Dhabi Spirit of the Rally palkinnolla.

- Olen erittäin iloinen Mikon puolesta. Hän ajoi todella kovaa ja ehjästi. Olen myös iloinen, että pystyimme tarjoamaan hänelle näin kilpailukykyisen auton, Pinomäki totesi.

 

Kuvat: Marko Mäkinen

Set Promotionin psta

Miiro Koivula / Livemedia Finland Oy

0400 539100

 

www.setpromotion.com

www.setpromotion.tv

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs