Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Juhlapesulta ensimmäisenä Suomessa autonpesupalvelua kuukausimaksulla

Juhlapesu

Juhlapesulta ensimmäisenä Suomessa autonpesupalvelua kuukausimaksulla

Tiedote.
Julkaistu: 03.05.2012 klo 12:12
Julkaisija: Juhlapesu

Juhlapesu tarjoaa ensimmäisenä Suomessa autonpesupalvelua kiinteällä kuukausimaksulla, joka sisältää rajattoman määrän pesuja. Vaivattoman palvelun tekevät mahdolliseksi uusi ja tehokkaampi pesutekniikka sekä ainutlaatuinen toimintamalli pesun järjestämisessä.

Suomessa autoilija pesee autonsa keskimäärin neljä kertaa vuodessa, kun se Ruotsissa tehdään kahdeksan ja Saksassa jo 20 kertaa vuodessa. Suomalaiset haluaisivat tutkitusti pestä autonsa useammin, mutta kertamaksuperiaatteella toimivan autopesulan käyttäminen on vaivalloista.

"Taustalla on halu tuottaa yli 30 vuotta samalla periaatteella toimineelle alalle erilainen, asiakkaalle helpompi ja parempi palvelu, jolla tarjotaan autoilijalle mahdollisuus pitää autonsa aina puhtaana. Autosta kannattaa pitää huolta, sillä puhdas auto ei ruostu ja se erottuu liikenteessä", kertoo idean isä Erkki Aminoff Juhlapesusta.

Juhlapesun toimintamallissa asiakas perustaa internetissä Juhlapesutilin ja tekee kiinteähintaisen sopimuksen, jolla hän saa pesettää autonsa kaikissa Juhlapesu-toimipisteissä ympäri Suomen niin usein kuin haluaa. Auto tunnistetaan pesupisteessä automaattisesti rekisterinumeron perusteella, minkä jälkeen autoilija valitsee Juhlapesutolpasta pesuohjelman helposti yhdellä napinpainalluksella. Konsepti on otettu ensimmäisenä käyttöön Kuopiossa, ja se on saanut asiakkailta hyvän vastaanoton.

"Asiakkaitamme ovat uudehkolla autolla ajavat autoilijat, jotka ensimmäisten joukossa kokeilevat uutta, haluavat elämää helpottavia palveluita ja ovat niistä kieltämättä valmiita myös vähän maksamaan. Sellaisille Juhlapesu on ollut erittäin mieluisa palvelu", Aminoff kuvailee.

Juhlapesu tuo konseptinsa jo olemassa oleviin autopesuloihin, jotka saavat uusia Juhlapesu-asiakkaita ja pystyvät siten hyödyntämään nyt joutilasta pesukapasiteettiaan.

"Olemme huomanneet, että Juhlapesun asiakaskunta on sellaista, joilla on mahdollisuus pesettää autonsa myös muulloin kuin ruuhka-aikoina. Siksi se tuo pesupaikoille asiakkaita ennen muuta hiljaisempiin hetkiin, kuten keskelle päivää", Aminoff valottaa.

Palvelun käyttöönotto ei maksa pesupaikalle mitään ja tuottonsa se saa suoraan Juhlapesulta. Juhlapesu tuo autopesulaan valmiin paketin eli tunnistusteknologian ja ohjelmiston sekä Prowashin erityisen Juhlapesu-päivityksen pesuteknologiaan. Siksi konsepti tulee vain sellaisiin autopesuloihin, joissa pesukone on tarpeeksi uudenaikainen ja siten päivitettävissä laadukkaaksi Juhlapesuksi.

"Juhlapesuun ajaessaan autoilija tietää aina, että pesutulos on paras mahdollinen ja palvelun käyttäminen on helppoa ja hauskaa", Aminoff tähdentää.

Erkki Aminoff pitää lankoja käsissään konsortiossa, joka Aina puhdas auto -palvelun toteuttaa. Juhlapesu vastaa asiakkaista eli Juhlapesutilistä ja Aina puhdas auto -palvelusta. Tamperelainen Vincit Oy tuottaa ohjelmistot. Washtec-pesukoneiden maahantuoja Prowash Oy on kehittänyt pesutekniikan, jossa autosta tulee tutkitusti aiempaa puhtaampi. Autojen tunnistamistekniikasta vastaa ASAN Security.

Juhlapesu on kuopiolaisen Osakeyhtiö Hallmanin tytäryhtiö. Hallman on vuonna 1875 perustettu kuopiolainen perheyritys, joka tunnetaan muun muassa Truben kahvileivistä, Harald-ravintoloista ja Kauppapaikka Birger -kauppakeskuksesta. Erkki Aminoff kehittää yhtiössä uusia, innovatiivisia liiketoimintoja.

"Tarkoitus on keksiä ihmisten elämää helpottavia ja parantavia palveluita - ja aina ensimmäisenä. Toinen periaate on, että tuomme markkinoille vain valmiita palvelukokonaisuuksia ja aina alan parhaiden toimijoiden kanssa yhdessä, kuten Juhlapesun tapauksessa on tehty", Aminoff painottaa.


Lisätietoja:
Erkki Aminoff
Myynti- ja markkinointijohtaja
+358 400 500 564, erkki@juhlapesu.fi

Liitetiedostot

Juhlapesu Oy on vuodesta 2010 alkaen kehittänyt Juhlapesun konseptia, brändiä ja teknologiaa. Juhlapesu Oy on vuonna 1875 perustetun kuopiolaisen perheyrityksen Osakeyhtiö Hallmanin tytäryhtiö.

Vincit on vuonna 2007 Tampereen Hervantaan perustettu ohjelmistotalo, jossa työskentelee 60 asiantuntijaa. Yrityksen pääliiketoiminta on räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalvelut. Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. Vincit on yksi Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work 2012).

Prowash Oy Suomen johtava autonpesun laite- ja palvelutoimittaja. Toimintamme ja tuotteemme mahdollistaa Taloudellisen, Turvallisen, Tuloksellisen ja Toimintavarman autopesun operoinnin. Prowashin toimittamilla pesujärjestelmillä pestään vuosittain yli 2.500.000 autoa.

ASAN Security Technologies Oy on suomalainen vuonna 2000 perustettu yksityisomistuksessa oleva monitoimittajaympäristöön videoteknologiaa kehittävä ja toimittava ohjelmistoyritys. Se toimittaa järjestelmiä turvallisuus-, liikenne- ja logistiikka-, sekä teollisuussegmentteihin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs