Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Joensuun Veljekset Laakkonen Oy vuoden Subaru-liike Suomessa

Laakkonen Yhtiöt

Joensuun Veljekset Laakkonen Oy vuoden Subaru-liike Suomessa

Tiedote.
Julkaistu: 01.06.2016 klo 09:15
Julkaisija: Laakkonen Yhtiöt


Subaru Nordic AB on valinnut Joensuun Laakkosen ”Vuoden 2015 Subaru-jälleenmyyjäksi Suomessa”. Kunniakirja ojennettiin voittajaliikkeelle viime viikonloppuna Subaru-tapahtumassa Lontoossa.

Subaru Nordic AB perusteli voittajan valintaa vahvalla Subaru-menestyksellä Joensuun talousalueella. Laakkonen ylitti asetetun myyntitavoitteen ja Joensuun alueen markkinaosuus oli kaksinkertainen maan keskiarvoon nähden. Lisäksi Subaru-lisävarustemyynti oli 35 % yli maan keskiarvon per myyty auto.

”Joensuun Laakkonen saavutti tavoitteensa joka jaksolla ja on myös investoinut suuresti uusiin myymälätiloihin. Saavutetut tulokset kertovat Laakkosen vahvasta sitoutumisesta Subarun menestykseen”, sanoo Satu Salomaa, Subaru Nordic AB:n Suomen myyntijohtaja.

”On hieno tunne ottaa vastaan tällainen tunnustus. Olemme kehittäneet pitkäjänteisesti Subaru-palvelua sekä myynnissä että huollossa. Tulokset näkyvät nyt esimerkiksi asiakastyytyväisyydessä. Tämä palkinto kuuluu koko osaavalle henkilökunnallemme”, iloitsee Tommi Salonen, Joensuun Laakkosen autotalonjohtaja.

Suomessa toimii 30 Subarua edustavaa jälleenmyyjäliikettä, joiden joukosta Subaru Nordic AB valitsi voittajan.

Lisätietoja:

Tommi Salonen, autotalonjohtaja, Veljekset Laakkonen Oy Joensuu, puh. 050 522 1307 tai
tommi.salonen@laakkonen.fi

Satu Salomaa, Suomen myyntijohtaja, Subaru Nordic AB, puh. 358 986 788 711 tai satu.salomaa@subaru.fi

Liitetiedostot

Laakkonen on edustanut Subaru-merkkiä jo vuodesta 1983 lähtien ja Subaru Nordic AB toiminut maahantuojana vuodesta 1995 lähtien. Subarua edustavia Laakkonen-ketjun liikkeitä on seitsemän. Kaikkiaan Laakkosen autokonsernissa on 25 liikettä, jotka myyvät yhteensä 19 automerkkiä. Konserni on autoliikkeiden lukumäärällä mitattuna suurin autojen vähittäismyyntiketju Suomessa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs