Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Jaguarin rekisteröinnit kasvussa – uusi F-PACE esitellään ensi viikolla

Jaguar Finland & Baltics

Jaguarin rekisteröinnit kasvussa – uusi F-PACE esitellään ensi viikolla

Tiedote.
Julkaistu: 04.05.2016 klo 15:56
Julkaisija: Jaguar Finland & Baltics

Jaguarin rekisteröinnit Suomessa ovat ennätyksellisessä 287 %:n kasvussa (tammi-huhtikuu verrattuna edelliseen vuoteen).

Jaguarin mallivalikoima on uudistunut nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Uusi urheilullinen XE sedan saapui markkinoille viime kesänä ja isomman business luokan edustaja, uusi toisen sukupolven XF sedan syksyllä. Jaguarin ensimmäisen maasturin ennakkotunnelmat lupaavat jatkoa Jaguarin myynnin kasvulle.

 

F-PACE

12.-14.5. ensiesittelyssä on täysin uusi F-PACE, Jaguarin ensimmäinen SUV on suorituskykyinen crossover-malli jokaiselle, joka rakastaa ajamista, vertaansa vailla olevaa dynaamisuutta ja monikäyttöisyyttä.

 

F-TYPE:n inspiroima muoto lunastaa Jaguarin mullistavan C-X17-konseptin lupaukset, tilava matkustamo ja suuri 650 litran tavaratila.

 

F-PACE:n vahva ja jäykkä kevyt alumiiniarkkitehtuuri tarjoaa ketteryyttä, hienostuneisuutta ja tehokkuutta.

 

Puhdas ja reaktiivinen 180 hevosvoiman 2,0 litrainen Ingenium-dieselmoottori käyttää huippuluokan tekniikoita ja minimoi NOx-päästöt ja tuottaa CO2-päästöjä alkaen vain 129 g/km.  Mekaanisesti ahdettu 380 hevosvoiman V6-bensiinimoottori tarjoaa innostavaa suorituskykyä. 300 hevosvoiman 3,0 V6-dieselmoottori yhdistää hienostuneisuuden peräti 700 Nm:n vääntömomenttiin.

 

Intelligent Driveline Dynamics yhdistää nelivedon kyvykkyyden ja takavedon dynaamisen luonteen. All-Surface Progress Control, ASPC haastavien olosuhteiden pidonhallinta, mahdollistaa sulavat liikkeelle lähdöt liukkailla tienpinnoilla

 

Täysin uusi F-PACE sisältää enemmän alumiinia (80%) kuin yksikään sen kilpailija.

 

Alumiinin tehokkuus korirakenteen ydinelementtinä on Jaguarin strategiassa havaittu hyväksi. Materiaalia on käytetty laaja-alaisesti jokaisessa F-TYPE urheiluautossa, XE, XF ja XJ sedan malleissa, koska se tarjoaa erinomaista suorituskykyä, ketteryyttä, hienostuneisuutta ja tehokkuutta. Alumiininen rakenne on samaan aikaan vahvaa sekä kevyttä ja sen vääntöjäykkyys on erinomainen.  Jaguar XE saavutti Euro NCAP 2015 testissä täydet viisi tähteä ja on kolariturvallisuudeltaan luokkansa turvallisin auto.

 

Jaguar Care

Täysin uusi Jaguar F-PACE tarjoaa lisäksi ennenkokemattoman omistamisen huolettomuuden valmistajan Jaguar Care palvelun ansiosta. Jaguar Care sisältää kolmen vuoden määräaikaishuollot veloituksetta ilman kilometrirajoitusta kolmen vuoden kilometrivapaan takuun ja Jaguar Assistance tiepalvelun lisäksi. Jaguar Care kuuluu myös uusiin XE ja XF malleihin.

 

F-PACE malliston hinnat alkaen 55 746 - 136 790 €.

 

F-PACE on ensiesittelyssä 12.-14.5. Espoon ja Tampereen jälleenmyyjillä.

 

Liitetiedostot

Jaguar Land Rover Finland & Baltics, Inchcape Motors Finland Oy edustaa Jaguar ja Land
Rover merkkejä Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Lisätiedot:
Ismo Pohjonen, Brand Director, ismo.pohjonen(a)inchcape.fi
Pasi Pönkänen, Product and PR Manager, pasi.ponkanen(a)inchcape.fi

Voit ladata lehdistökuvia ja materiaaleja osoitteessa media.jaguar.com

www.jaguar.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs