Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » JAGUAR JA LAND ROVER MUKANA 24. JAMES BOND -SEIKKAILUSSA SPECTRE

Land Rover Finland & Baltics

JAGUAR JA LAND ROVER MUKANA 24. JAMES BOND -SEIKKAILUSSA SPECTRE

Tiedote.
Julkaistu: 09.02.2015 klo 14:15
Julkaisija: Land Rover Finland & Baltics

 

 

 

 

  • Jaguar Land Rover jatkaa menestyksekästä yhteistyötään Bond-brändin kanssa: Jaguar C-X75, Range Rover Sport SVR ja Land Rover Defender Big Foot ovat mukana uudessa James Bond -elokuvassa SPECTRE
  • C-X75-konseptiautot ovat osa upeaa takaa-ajokohtausta Roomassa

Maanantai, 9. helmikuuta, 2015: Jaguar Land Rover on ilmoittanut automallit, jotka ovat mukana SPECTRE-elokuvassa. Kyseessä on 24. James Bond -seikkailu, josta vastaavat Albert R. Broccolin EON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer Studios sekä Sony Pictures Entertainment.  Autot ovat Jaguar C-X75, Range Rover Sport SVR ja Defender Big Foot, jotka toimittaa Jaguar Land Rover Special Operations.

Jaguar C-X75 on mukana upeassa takaa-ajokohtauksessa Roomassa yhdessä Aston Martin DB10:n kanssa. C-X75-mallit on valmistettu yhteistyössä Williams Advanced Engineeringin kanssa Oxfordshiressa, Englannissa.

Kohtaukset, joissa ovat mukana merkittävästi muokatut Land Rover Defender ja Range Rover Sport SVR, on jo kuvattu Itävallassa. Range Rover Sport SVR on historian nopein ja tehokkain Land Rover -malli. Erittäin kyvykkäät Big Foot -autot on valmistanut Special Operations -osasto. Ajoneuvojen valtavat 37-tuumaiset offroad-renkaat joutuvat äärimmäiseen testiin. Autoissa on myös erityisjousitus ja tehostettu korisuojaus.

Jaguar Land Rover Special Operationsin toimitusjohtaja John Edwards totesi seuraavaa: "Tämä on erittäin jännittävä kumppanuus Jaguar Land Roverille ja mahdollisuus esitellä Special Operations -tiimin erityisosaamista.’’

Jaguarin ja Land Roverin ajoneuvoja on ollut mukana muissakin Bond-elokuvissa.  Pääkonna Zao käytti muokattua Jaguar XKR -mallia KUOLEMA SAA ODOTTAA (DIE ANOTHER DAY) -elokuvassa. Autossa oli monia roistomaisia aseita, kuten Gatling-konekivääri, lämpökamerajärjestelmä, 18 lämpöohjusta säleikössä, hydraulinen muurinmurtaja ja oviin piilotetut ohjukset.  Vuonna 2012 vahva Defender 110 Double Cab Pick Up esiintyi edukseen Eve Moneypennyn ajamana SKYFALL-elokuvan avauskohtauksessa.

 

 

Tietoja Jaguar Land Rover Special Operationsista

Jaguar Land Roverin Special Operations -tiimi keskittyy erityistoimeksiantoihin ja kehittää erikois- ja brändituotteita.

Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations -yksiköllä on vastuu Special Operations -osaston sisällä valmistaa erittäin suorituskykyisiä tuotantomalleja, autojen personointituotteita ja Limited Edition -malleja Jaguarille ja Land Roverille.

 

Tietoja SPECTRE-elokuvasta

Salaperäinen viesti Bondin menneisyydestä lähettää hänet matkaan tutkimaan hämäräperäistä organisaatiota. M taistelee poliittisia vallanpitäjiä vastaan pitääkseen salaisen palvelun hengissä samalla, kun Bond kuorii petoksen kerroksia paljastaakseen karmivan totuuden SPECTREn takana.  Elokuvan on ohjannut Sam Mendes, ja sen ovat käsikirjoittaneet John Logan, Neal Purvis ja Robert Wade. Tuotannosta vastaavat Michael G. Wilson ja Barbara Broccoli.

 

Tietoja Albert R. Broccolin EON Productionsista

EON Productions Limited ja Danjaq LLC ovat kokonaan Broccoli/Wilson-perheen omistuksessa. Danjaq on amerikkalainen yhtiö, joka omistaa yhdessä Metro-Goldwyn-Mayer Studiosin kanssa tekijänoikeudet olemassa oleviin James Bond -elokuviin ja hallitsee oikeuksia tuottaa tulevia James Bond -elokuvia sekä oheistuotteita. EON Productions on Danjaqin tytäryhtiö. Se on englantilainen tuotantoyhtiö, joka tekee James Bond -elokuvia. 007-brändi on elokuvahistorian pitkäkestoisin. Bond-elokuvia on tuotettu vuodesta 1962 lähtien jo 23 kappaletta.  Michael G Wilson ja Barbara Broccoli ovat astuneet Albert R ‘Cubby’ Broccolin saappaisiin ja tuottaneet joitakin historian menestyksekkäimpiä Bond-elokuvia, kuten CASINO ROYALE, QUANTUM OF SOLACE ja SKYFALL.

 

Tietoja Metro-Goldwyn-Mayerista

Metro-Goldwyn-Mayer juhlistaa 90 vuotta viihdealan johtajana ja innovaattorina. Nykypäivän MGM on viihdeyritys, joka keskittyy elokuvien ja televisio-ohjelmien kansainväliseen tuotantoon ja jakeluun. Yhtiö omistaa yhden maailman suurimmista kirjastoista elokuva- ja televisiosisältöä.  Lisäksi MGM:llä on sijoituksia kansallisissa ja kansainvälisissä televisiokanavissa, ja se on United Artists Media Groupin (UAMG) pääomistaja. Lisätietoja on osoitteessa www.mgm.com.

 

Tietoja Sony Pictures Entertainmentista

Sony Pictures Entertainment (SPE) on Sony Entertainment Inc:n tytäryhtiö. SPE:n kansainväliset toiminnot koostuvat elokuvien tuotannosta, hankinnasta ja jakelusta, televisio-ohjelmien tuotannosta, hankinnasta ja jakelusta, televisioverkoista, digitaalisen sisällön luomisesta ja jakelusta, studiotilojen käytöstä sekä uusien viihdetuotteiden, -palvelujen ja -tekniikoiden kehityksestä. Lisätietoja on osoitteessa http://www.sonypictures.com.

 

Liitetiedostot

Jaguar Land Rover Finland & Baltics, Inchcape Motors Finland Oy edustaa Jaguar ja Land Rover merkkejä Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. www.landrover.fi

Lisätietoja:

Ismo Pohjonen, Brand Director, ismo.pohjonen(a)inchcape.fi

Pasi Pönkänen, Product and PR Manager, pasi.ponkanen(a)inchcape.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs