Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Hyundai tuo avoimuutta leasingkauppaan

Hyundai Motor Finland Oy

Hyundai tuo avoimuutta leasingkauppaan

Tiedote.
Julkaistu: 15.10.2012 klo 16:01
Julkaisija: Hyundai Motor Finland Oy

Hyundai tarjoaa yrityksille laajaa mallistoaan nyt kilpailukykyiseen leasinghintaan. Asiakas voi laskea kuukausierille hinnat eri aika- ja kilometrimäärillä uudella avoimella julkisella hintalaskurilla osoitteessa www.hyundai.fi/leasinglaskuri.

Tämä avoin laskuri helpottaa ja nopeuttaa yritysten arviointia työsuhdeautojensa kuluista. Yrityksen päättäjän ja työsuhdeautoilijankin on nyt helppo vertailla leasingmaksuja, jotka vaikuttavat suoraan kuluihin ja monesti myös käyttäjän palkasta käteen jäävään osuuteen. Hyundai-leasingsopimuksen yhteyteen voi lisäksi kytkeä Fennia-vakuutuksen sekä myös mahdollisuuden sijaisautoon huollon ajaksi.

Tuore mallisto

Hyundai-mallisto on yksi markkinoiden tuoreimpia ja moderneimpia. Liikkeisiin on juuri saapumassa uudistunut i20-mallisto ja tänä vuonna on jo aiemmin esitelty perheautoluokkaan uusi viisiovinen i30 5D ja i30 Wagon. Viime vuonna Hyundai esitteli täysin uuden i40 sedan- ja farmarimallistonsa, urheilullisen Velosterin sekä pienen tila -autonsa ix20:n. Tammikuussa on uuden Santa Fe maasturin sekä Pariisin autonäyttelyssä ensiesittelynsä saaneen  uuden kolmiovisen i30-mallin vuoro. Lisää valinnanvaraa tuovat vielä crossover ix35 ja ix55 maastoauto.

Takuu

Koko Hyundai-henkilöautomallistolla on viiden vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta. Takuu sisältää myös tieturvan sekä määräaikaishuoltojen välillä tehtävät kausitarkistukset

 

Tiedotteen alalaidassa linkkien takana kuvia Hyundai-mallistosta.

Hyundain kansainväliset mediasivustot: www.hyundaiglobalnews.comwww.cisionwire.com/Hyundai-motor-company

 

Hyundai Motor Finland Oy, Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki. Lehdistön yhteyshenkilö tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen, puhelin 050-568 7706, sähköposti jonna.nevalainen(at)hyundai.fi

 

Vuonna 1967 perustettu Hyundai Motor Company möi vuonna 2011 yli 4 miljoonaa ajoneuvoa. Hyundai Motor Europe saavutti vuonna 2011 ennätystuloksen yhteensä 398 129 kappaleen myynnillä saavuttaen 2,9 prosentin markkinaosuuden.

 

Vuonna 2001 perustettu Hyundai Motor Finland on osa Simetron Groupia. Yhteensä 4 466 kappaleen rekisteröinnillä Hyundai lisäsi myyntiään Suomen markkinoilla 54 prosentilla, kasvatti markkinaosuuttaan prosenttiyksiköllä ja saavutti 3,6 prosentin markkinaosuuden vuonna 2011. Kasvu jatkuu, ja tällä hetkellä Hyundailla on hallussaan 4,1 prosentin markkinaosuus.

 

Liitetiedostot


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs