Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Hyundai mukana tukemassa suomalaista juniorijalkapalloa

Hyundai Motor Finland Oy

Hyundai mukana tukemassa suomalaista juniorijalkapalloa

Tiedote.
Julkaistu: 16.08.2012 klo 18:35
Julkaisija: Hyundai Motor Finland Oy

Hyundai Motorin viime vuosien vahva panostus kansainväliseen jalkapalloon on tuskin jäänyt keneltäkään huomaamatta. Kuluneen kesän onnistuneet 2012 EM-kisat Puolassa ja Ukrainassa ovat ohi ja Brasilian 2014 MM-kisojen odotus on alkanut.

Hyundai Motor Finland on Suomen Palloliiton virallinen yhteistyökumppani vuodesta 2010 lähtien. Tänä kesänä päätettiin Suomessa lisäksi tukea erityisesti lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta, jonka vuoksi on varattu 1 000 euron stipendejä haettavaksi junioriturnausten järjestämiseen. Hakemuksia on tullut runsaasti ja tänä päivänä on jo 15 Hyundai -turnausta kalenterissa tälle kaudelle. Hakemuksia käsitellään nyt jatkuvalla syötöllä ja osa turnauksista tulee ajoittumaan ensi kauteen. Ensimmäiset Hyundai -turnaukset pelattiin viime viikonloppuna Vantaalla ja Nurmijärvellä.

 

Tämän hetkinen turnausaikataulu paikkakuntineen löytyy liitteestä sivun alalaidassa linkin takaa.  Kuva on otettu 10.8. VJS-kentällä Vantaankoskella Tyttöjen Hyundai Super Cupista.

 

Lisätietoa: http://www.hyundai.fi/stipendi_lomake.asp

Hyundai Motor Finland Oy, Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki. Lehdistön yhteyshenkilö tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen, puhelin 050-568 7708, sähköposti jonna.nevalainen(at)hyundai.fi.

 

Vuonna 1967 perustettu Hyundai Motor Company möi vuonna 2011 yli 4 miljoonaa ajoneuvoa. Hyundai Motor Europe saavutti vuonna 2011 ennätystuloksen yhteensä 398 129 kappaleen myynnillä saavuttaen 2,9 prosentin markkinaosuuden. Tänään Hyundailla on 3,3 prosentin markkinaosuus Euroopan markkinoilla. 

Vuonna 2001 perustettu Hyundai Motor Finland on osa Simetron Groupia. Yhteensä 4 466 kappaleen rekisteröinnillä Hyundai lisäsi myyntiään Suomen markkinoilla 54 prosentilla, kasvatti markkinaosuuttaan prosenttiyksiköllä ja saavutti 3,6 prosentin markkinaosuuden vuonna 2011. Kasvu jatkuu, ja tällä hetkellä Hyundailla on hallussaan 4 prosentin markkinaosuus.

 

Liitetiedostot


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs